Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Μαΐου 2021

Επανέρχονται τα τα ανταποδοτικά τέλη στο δημοτικό συμβούλιο του Μεγανησίου

Έπειτα από την ακύρωση της προηγούμενης απόφασης  με την οποία  δεν επιβαλλόταν καμία αύξηση  

Μονόδρομος(;)   αποδεικνύεται η αύξηση των δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σύμφωνα με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση  Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων , αφού πρέπει να ισοσκελιστεί το μέρος των εσόδων με εκείνο των εξόδων.

Εμείς που θεωρούμε απαράδεκτη οποιαδήποτε νέα αύξηση έχουμε να προτείνουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο την εξής δίκαιη κατά την γνώμη μας λύση. Τον εναρμονισμό των στοιχείων του Ε9 όσων αφορά τα κτίσματα με τα δηλωθέντα στοιχεία στους καταλόγους του δήμου και την παραμονή των τιμών ως έχουν. Μέσα σε διάστημα έξι μηνών εφόσον από τις διασταυρώσεις δεν προκύψει  ικανοποιητικό νούμερο εσόδων , τότε και μόνο τότε να συζητηθούν  νέες  αυξήσεις.

Και με την  ευκαιρία ας ρωτήσει κάποιος τι γίνεται με την απόδοση αυτών των τελών από την ΔΕΗ , έχουμε βρει άκρη;

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. θα ήταν λάθος της αντιπολίτευσης να μην στηρίξει την πρόταση του Δημαρχου αυτη τη φορά ,ο Τσατσάρης και η παρέα του δεν έχουν δικαίωμα να σταματάνε την πρόοδο στο Μεγανήσι,πρέπει να καταλάβουν οτι έχασαν και γι αυτό πρέπει να υπερψηφίσουν το διπλασιασμό των τελών ,στο κάτω κάτω αυτό θέλει και η πλειοψηφία και αυτό να γίνει !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *