Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,6R πολύ αισθητή στο Μεγανήσι. Eπίκεντρο η Βασιλική

Πρίν από λίγο  ισχυρή σεισμική δόνηση ταρακούνησε το Μεγανήσι. Ευτυχώς ήταν μικρής διάρκειας . Επίκεντρο η Βασιλική Λευκάδας και εστιακό βάθος 2 χιλιόμετρα.

Η σεισμική δραστηριότητα δεν έχει σταματήσει όλο το προηγούμενο διάστημα  και γίνεται αντιληπτή μέσω έντονων βοών που ακούγονται από το έδαφος. Ιδιαίτερη ανησυχία  στον τοπικό πληθυσμό προκαλεί το γεγονός ότι αυξάνεται η ένταση των σεισμών  της μετασεισμικής ακολουθίας. Ο εγκέλαδος δείχνει ξανά τα δόντια του σε μια εποχή που τα καιρικά φαινόμενα δεν είναι και τα καλύτερα αφού βρισκόμαστε στην καρδιά του Χειμώνα.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση των Περιφερειαρχών με τους Υπουργούς Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη

Συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα οι Περιφερειάρχες  με τον Υπουργό  Εσωτερικών κ. Ευριπίδη  Στυλιανίδη, την Υπουργό Τουρισμού, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, και τον Αναπληρωτή […]

2 Σχόλια

  1. Το πολυπαιγμένο έργο «ο σεισμός» που παίζουν τα τοπικά ενημερωτικά σάιτ ας τελειώσει επιτέλους!
    Εμείς οι θεατές αυτού του έργου το έχουμε βαρεθεί.
    Με εκτίμηση,
    Καραβίας Ευτύχιος

    1. Kι εμείς να τελειώσει θέλουμε, αλλά κουνάει ρε γαμώτο, τι να κάνουμε να το κρύψουμε;

      Και ξέρετε κάτι με όλη την εκτίμηση, ότι πάρει ο κόσμος που έπαθε ζημιές και καταστράφηκε η περιουσία του όσο υπάρχει δημοσιότητα, γιατί όταν τα φώτα της δημοσιότητας σβήσουν τότε ψάξε τον στραβό να του βγάλεις το μάτι…

      Δίκιο έχετε και εσείς , δέκα φορές δίκιο έχει κι εκείνος που του καταστράφηκε το σπίτι και πληρώνει κι ΕΝΦΙΑ σε δόσεις , έστω και καθυστερημένες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights