Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Toν δρόμο για δημάρχους-ζώα ανοίγει πόλη της Σιβηρίας

Οι κάτοικοι μιας απομακρυσμένης πόλης στην Σιβηρία, του Μπάρνολ, προχώρησαν σε μια καίρια απόφαση για το μέλλον τους: Δεν θέλουν πια πολιτικούς να τους κυβερνούν, θέλουν μόνο μια… γάτα! 

Η Μπάρσικ η γάτα έγινε διάσημη μετά από μια καμπάνια που ξεκίνησε τοπική ιστοσελίδα, ρωτώντας εν είδη δημοσκόπησης, ποιον θέλουν οι πολίτες να τους κυβερνά. Η Μπάρσικ, που είναι μόλις 18 μηνών,  κέρδισε το 91% των προτιμήσεων μεταξύ των 5.400 ψήφων της διαδικασίας.

Τώρα έχει γίνει το τοπ θέμα συζήτησης στην πόλη. Αφίσες της κοσμούν τους δρόμους και το θέμα φιλοξενείται στα μέσα ενημέρωσης όλου του κόσμου!

«Ο κόσμος δεν ξέρει πια ποιον να εμπιστευτεί. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως δεν μπορούν να εμπιστεύονται τις αρχές, κι έχουν απογοητευτεί από τους πολιτικούς», λέει στον Telegraph μια ηλικιωμένη κάτοικος της πόλης, επιχειρώντας να εξηγήσει το… «κίνημα της γάτας».

πηγή: pronews.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο δήμαρχος Λευκάδας Κ. Αραβανής για την αύξηση των δημοτικών τελών

Οι υπηρεσίες Καθαριότητας–Ηλεκτροφωτισμού και Ύδρευσης–Αποχέτευσης είναι δημοτικές υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει ότι οι δημότες, με τα τέλη Ύδρευσης–Αποχέτευσης που […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights