Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Σεπτεμβρίου 2021

Σοκ & Δέος μέχρι τέλος.

Η δημοκρατία στην Ελλάδα συνεχώς διολισθαίνει και σε λίγο θα φτάσει η διαφορά της από τη Χρυσή Αυγή να είναι δυσδιάκριτη και μάλιστα με πρακτικές των συστημικών κομμάτων που κατά τα άλλα δεν καταδέχονται , λέει, ούτε στο ίδιο πάνελ να καθίσουν μαζί τους.

Ταυτόχρονα το βιοτικό επίπεδο έχει περάσει το όριο της εξαθλίωσης ενώ η τάση του εξακολουθεί να είναι πτωτική και η ποιότητα της παιδείας και της υγείας να βρίσκεται στο ναδίρ.

Οι περισσότερο πληγέντες από την κρίση ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα τον κάναμε εξουσία (από ένα κόμμα του 3%), τώρα λέει θα εξακολουθούμε να την πληρώνουμε οι ίδιοι αλλά μας ζητά επιπλέον αυτό να γίνεται  και με την θέλησή μας ενώ θα το… ξανά ψηφίσουμε.

Οι δε αντιπρόσωποί του λαού που θα εκλεγούν με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίζουν να εφαρμοστεί η μνημονιακή πολιτική ενώ ταυτόχρονα θα έχουν και κινηματική δράση, λέει, για να….. καταργηθεί !!!!!!!!

Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να αντιδράσει η κοινωνία στα συνεχή σοκ που δέχεται και ειδικά οι ψηφοφόροι του ΟΧΙ και του ΣΥΡΙΖΑ( ειδικά όταν γίνεται κατανοητό ότι ο αγώνας ήταν χαμένος από τα «αποδυτήρια» ενώ τελικά είχε την ίδια πολιτική με την Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ., δηλαδή πάση θυσία ευρώ.)

Ο αγώνας όμως δεν πρέπει να σταματήσει εδώ, συνεχίζουμε από εκεί που τον αφήσαμε, τις πλατείες την αριστερά και ειδικά το ΛΑ.Ε

Αναστάσιος Σ. Μάντζαρης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Δυστυχώς του Τσίπρα,που δεν κατηγορεί τους δημοσκόπους-όπως ο Καμένος-φαίνεται ότι του άρεσε (ή ίσως και να το κατηύθυνε)
    το σενάριο ότι κινδυνεύει και συρρικνώθηκε,η δύναμη της ΛΑΕ.
    ΚΡΊΜΑ αλλά του Τσίπρα του αρέσουν τα συντροφικά μαχαιρώματα,τώρα η επόμενη κίνηση ,είναι η άλωση του ΠΑΣΟΚ,θυμήσου το.
    Ο άνθρωπος δεν κωλώνει πουθενά μπροστά στην αυτοπροβολή του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *