Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Ιουνίου 2022

Συνάντηση του Προέδρου του Συλλ. των Αλιέων Καλλίνικου Στ. με τον υφ. Γ. Ντόλιο

Tα προβλήματα  των επαγγελματιών αλιέων Μεγανησίου, άκουσε  ο    υφυπουργός  Εσωτερικών Γ. Ντόλιος, αμέσως μετά την ομιλία του στο Πανελλήνιο   Συνέδριο  Μικρών Νησιών στο Μεγανήσι.

Ο κύριος Ντόλιος πήρε την πρωτοβουλία  μόνος του, όταν,  κατά την διάρκεια της  ομιλίας του και μετά την αποχώρηση του  πρωθυπουργού, παρευρισκόμενοι αλιείς , αλλά και ο Πρόεδρος του Συλλόγου τους  Σταύρος  Καλλίνικος διαμαρτυρήθηκαν  έντονα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  ο κλάδος, μετά  την κατάργηση των μηχανότρατων, την αύξηση της τιμής του πετρελαίου , την διάμετρο των διχτυών κ.τ.λ.

Υπήρξε δέσμευση  από πλευράς υπουργείου να επανεξετασθούν κάποια θέματα , πολλά εκ των οποίων είναι δεσμευτικά λόγω των υποχρεώσεών μας  έναντι  των ευρωπαίων εταίρων μας!

Το Μeganisi Νews ήταν εκεί και  «αποθανάτισε»  για όλους  εσάς  την επικαιρότητα.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δήμος Μεγανησίου: «Συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων»

Με απόφαση του δημάρχου Μεγανησίου κ. Παύλου Δάγλα Συγκροτείται  στο Δήμο Μεγανησίου τριμελή Επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης ανεπιτήρητων παραγωγικών […]

Ξεκινούν τα έργα αποκατάστασης, τελικής κάλυψης και επανένταξης στο φυσικό περιβάλλον του ΧΥΤΑ Δήμου Μεγανησίου.

Ειδοποιήθηκε κι αναλαμβάνει ο εργολάβος με συμπληρωματική σύμβαση Η συνολική δαπάνη της εργολαβίας μαζί με την 1η Συμπληρωματική Σύμβαση ανέρχεται […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *