Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Αυγούστου 2019

Συνάντηση του Προέδρου του Συλλ. των Αλιέων Καλλίνικου Στ. με τον υφ. Γ. Ντόλιο

Tα προβλήματα  των επαγγελματιών αλιέων Μεγανησίου, άκουσε  ο    υφυπουργός  Εσωτερικών Γ. Ντόλιος, αμέσως μετά την ομιλία του στο Πανελλήνιο   Συνέδριο  Μικρών Νησιών στο Μεγανήσι.

Ο κύριος Ντόλιος πήρε την πρωτοβουλία  μόνος του, όταν,  κατά την διάρκεια της  ομιλίας του και μετά την αποχώρηση του  πρωθυπουργού, παρευρισκόμενοι αλιείς , αλλά και ο Πρόεδρος του Συλλόγου τους  Σταύρος  Καλλίνικος διαμαρτυρήθηκαν  έντονα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  ο κλάδος, μετά  την κατάργηση των μηχανότρατων, την αύξηση της τιμής του πετρελαίου , την διάμετρο των διχτυών κ.τ.λ.

Υπήρξε δέσμευση  από πλευράς υπουργείου να επανεξετασθούν κάποια θέματα , πολλά εκ των οποίων είναι δεσμευτικά λόγω των υποχρεώσεών μας  έναντι  των ευρωπαίων εταίρων μας!

Το Μeganisi Νews ήταν εκεί και  «αποθανάτισε»  για όλους  εσάς  την επικαιρότητα.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δηλώσεις του δημάρχου Μεγανησίου κ.Στάθη Ζαβιτσάνου για τα έκτροπα που σημειώθηκαν χθες κατά την διάρκεια σφράγισης καταστήματος

Μια κοινωνία οφείλει να λειτουργεί με κανόνες, όπως αυτοί καθορίζονται από το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο. Ίσως να μην είναι το […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *