Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Ιουλίου 2022

Απάντηση του κ. Παύλου Βλάχου σε δημοσίευμα του Νίκου Γαζή στο fortsalefkada.gr

Αγαπητό site   fortsalefkada:

Αναφερόμενος στο άρθρο του συνεργάτη σας κ. Γαζή με τίτλο «απογοητεύσεις» και συγκεκριμένα στα γραφόμενά  του «Πάρτε για παράδειγμα ποιους προσέλαβαν σαν συμβούλους τους….Ο κύριος αντιπεριφερειάρχης πάλι, έφερε κοντά του τον αποτυχόντα περιφερειακό σύμβουλο του ψηφοδελτίου του…»  και επειδή με την περιγραφή «αποτυχόντα περιφερειακό σύμβουλο του ψηφοδελτίου του» με υπονοείτε, θέλω να  αναφέρω τα παρακάτω.

Πιστεύω ότι θα ήταν πιο όμορφο και κομψό το κείμενο αν αντί για τον προσδιορισμό «αποτυχόντα» είχε τη λέξη «επιλαχόντα»

Είμαι Δημόσιος υπάλληλος και η πρόσληψη μου στο Δημόσιο έγινε το 1992 μετά από αδιάβλητο γραπτό διαγωνισμό που έκανε ο τότε υπουργός οικονομικών Μιλτιάδης Έβερτ. Ήταν από τους ελάχιστους αδιάβλητους  διαγωνισμούς που έγιναν  πριν την εφαρμογή του ΑΣΕΠ.

Η μετακίνησή μου στο γραφείο του κυρίου αντιπεριφερειάρχη υπογράφηκε την 23-12-2014 από τον υπουργό Οικονομικών κύριο Χαρδούβελη που ήταν υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης. Για υπηρεσιακούς λόγους δεν πραγματοποιήθηκε άμεσα αλλά μετά από δύο μήνες περίπου. Δεν πρόκειται για πρόσληψη αλλά για απόσπαση από την οργανική μου θέση στο γραφείο του κ. αντιπεριφερειάρχη. Μάλιστα προκειμένου να προλάβω οποιαδήποτε κακόβουλα σχόλια, ζήτησα και μπήκε σαν όρος στην απόσπαση να μην μισθοδοτούμαι από την Περιφέρεια αλλά από την Υπηρεσία στην οποία έχω οργανική θέση και μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από την περιφέρεια. Για ενημέρωση σας γνωρίζω ότι με βάση την υπάρχουσα νομοθεσία στο γραφείο του κ. αντιπεριφερειάρχη μπορούν να αποσπασθούν μέχρι τρείς υπάλληλοι.

Επαφίεται στην ορθή δημοσιογραφική σας πρακτική η δημοσίευση αυτής της επιστολής με τρόπο ώστε να αποκαθίστανται οι όποιες παρανοήσεις.

 

11-5-2015            Παύλος Βλάχος

δείτε το δημοσίευμα του Νίκου Γαζή εδώ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Επτά νέα κρούσματα κι αυξημένου κινδύνου επιπεδο για την Λευκάδα, εκτός του δήμου Μεγανησίου(Βίντεο)

Aνοιχτά νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, μαθήματα τηλεκπαίδευσης  για τις  υπόλοιπες βαθμίδες (λύκεια, ΑΕΙ, κτλ), πιο αναλυτικά:   Δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *