Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Ιουνίου 2019

To Mεγανήσι κι ο Αντιδήμαρχος Μεγανησίου σήμερα στην εκπομπή της ΝΕΡΙΤ “Μένουμε Ελλάδα”

Η εκπομπή της ΝΕΡΙΤ  “Μένουμε Ελλάδα”   βρέθηκε μέσω skype στο Μεγανήσι . Οι παρουσιαστές της εκπομπής  Ρένια Τσιτσιμπίκου και Πέτρος Κουμπλής  συνομίλησαν  με τον Αντιδήμαρχο Μεγανησίου κ. Θανάση Κονιδάρη σχετικά με την πρόσβαση και την διαμονή στο νησί.

Παράλληλα είχε ζητηθεί φωτογραφικό και βιντεοσκοπημένο υλικό που προβάλλονταν καθ΄όλη την διάρκεια  της σύνδεσης με το Μεγανήσι.

Αν και δεν  έλλειψαν οι  … τεχνικές δυσκολίες (ο τεχνικός μας στο Μεγανήσι   λόγω της παρατεταμένης αναμονής σύνδεσης εξαιτίας της έκτακτης  επικαιρότητας  του καναλιού, είχε υπερβεί το όριο κατανάλωσης σε ούζο)  κέρδισε η εικόνα που  γέμισε   με θετική ενέργεια τους παρουσιαστές,  οι οποίοι προσκλήθηκαν από τον κ. Αντιδήμαρχο  να φιλοξενηθούν στο πανέμορφο νησί μας.

Το meganisinews   “συνέβαλε τα μάλα”  προσφέροντας αφιλοκερδώς  τον τεχνικό υποστήριξης της σύνδεσης  (μόνη απολαβή  free  ούζο με μεζέ).

Δείτε το βίντεο  εδώ, από το 12:08 και έπειτα

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο «τυφώνας ΥΠΕΚΑ» σαρώνει τις προστατευόμενες περιοχές, καταστρατηγώντας ακόμα και την ευρωπαϊκή νομοθεσία NATURA, χάριν … της σωτηρίας της χώρας

Στο μικροσκόπιο των περιβαλλοντικών οργανώσεων έχει μπει, πλέον, και η Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *