Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Οκτωβρίου 2021

Στάθης Ζαβιτσάνος: “Εγώ πλήρωσα τα έξοδα της συγκέντρωσης”

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την αμοιβή του ξενοδοχείου που φιλοξενήθηκε η συγκέντρωση της παράταξης “Μεγανήσι μαζί στο μέλλον” τον Φεβρουάριο του 2014  ξεκαθάρισε ο επικεφαλής της  αντιπολίτευσης κ. Στάθης Ζαβιτσάνος, παρουσιάζοντας το σχετικό παραστατικό κατάθεσης που διανεμήθηκε σε αντίγραφα στα μέλη  του Δ.Σ  που τον αναφέρει ως καταθέτη της δαπάνης, ενώ κατηγόρησε τον δήμαρχο ότι διαρρέει στοιχεία στον τοπικό τύπο για να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Ο δήμαρχος κ. Παύλος Δάγλας από την μεριά του παρουσίασε  ενώπιων του δημοτικού συμβουλίου, το συμφωνητικό με το συγκεκριμένο  ξενοδοχείο  όπου αναφέρεται ο δήμος Μεγανησίου ως διοργανωτής και το τιμολόγιο δαπάνης  της συγκέντρωσης κομμένο στο όνομα  δήμος Μεγανησίου

Ο κ. Ζαβιτσάνος τόνισε ότι εκ παραδρομής το τιμολόγιο κόπηκε στο όνομα του δήμου Μεγανησίου , αφού πριν δύο χρόνια στο ίδιο ξενοδοχείο είχε γίνει  εκδήλωση του δήμου κι από το λογιστήριο χρησιμοποιήθηκαν αυτά τα στοιχεία. Σε κάθε περίπτωση κατηγόρησε τον δήμαρχο ότι γνώριζε ότι δεν κόπηκε ένταλμα πληρωμής το 2014 με το συγκεκριμένο ποσό.

δείτε σχετικά: Έγγραφο-φωτιά αφήνει έκθετη την παράταξη της αντιπολίτευσης «Μεγανήσι μαζί στο μέλλον»

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *