Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Σεπτεμβρίου 2023

Ο συντονιστής νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Φατούρος στον Prisma 95,1

Ο συντονιστής νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Φατούρος μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 95,1 με τον Παναγιώτη Κουνιάκη με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας για την κατάσταση της Δημόσιας Υγείας στη Λευκάδα.

Συγκεκριμένα, η νομαρχιακή επιτροπή επιρρίπτει ευθύνες για το κλείσιμο της παθολογικής κλινικής  στο  Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείο Λευκάδας και στον Διοικητή, όπως αναφέρουν και στην επιστολή : «γνώριζαν ότι με την αποχώρηση των ειδικευμένων και ειδικευόμενων από την παθολογική κλινική, αρχές Μάρτη, η λειτουργία της θα γινόταν προβληματική και δεν έκαναν ενέργειες προκειμένου να ανακοπεί αυτό»

Ο κ. Φατούρος ανέφερε ότι τα πρόβλημα στο νοσοκομείο  είχαν  κάνει την εμφάνιση τους αρκετά νωρίς, με παράδειγμα τις ανακοινώσεις που εξέδιδαν οι γιατροί ένα χρόνο  πριν,  κρούοντας τον κώδωνα κινδύνου για την κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο που θα έφερνε τη μελλοντική του κατάρρευση.

Κλείνοντας ο συντονιστής νομαρχιακής ανέφερε  « είμαστε σίγουροι ότι η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα ώστε να υπάρξει μια επαρκής στελέχωση για να καλυφτούν τα κενά τόσο στο νοσοκομείο όσο και στα κέντρα υγείας. Ο κάθε διοικητής νοσοκομείου έπαιρνε τη θέση σύμφωνα με  κομματικά κριτήρια τα παλαιοτέρα χρόνια. Πλέον ήρθε η ώρα όλο αυτό να σταματήσει, ενώ συγχρόνως όλο το νησί πρέπει να κινητοποιηθεί ο καθένας ξεχωριστά  για έναν  καλύτερο συντονισμό στο χώρο στης υγείας».

ΠΗΓΗ: prisma951.gr

7 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights