Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Ιουλίου 2024

Κανονικά προχωράει το σχέδιο “Αριστερή παρένθεση”

Τηλεοπτικό  προεκλογικό σποτ της ΝΔ, παρουσιάζει την κόλαση που ετοιμάζουν για την χώρα  οι δανειστές με τους ντόπιους συμμάχους τους. Σποτ που έχει τον τίτλο «Το πως θα γραφτεί η Ιστορία είναι στο χέρι μας» παρουσιάζει ένα σενάριο καταστροφής που σύμφωνα με αυτό αντικατοπτρίζει την ελληνική πραγματικότητα αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κλίμα απόλυτης τρομοκρατίας στο  σποτ προβλέπεται κατάρρευση της οικονομίας, στάση πληρωμών, ένα απόλυτα δυσοίωνο μέλλον για τη χώρα. Το σποτάκι συνοδεύει αντίστοιχη μουσική… καταστροφής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει ν΄αντιλήφθεί ότι δεν πρέπει επ ουδενί να χάσει την στήριξη των λαϊκών στρωμάτων που τον έφεραν στην εξουσία, παίρνοντας έστω κι ένα μέτρο που θα τον έφερνε αντιμέτωπο με αυτά.

Οφείλει επίσης ν΄ αντιληφθεί το βρώμικο ρόλο των ΜΜΕ και τα στελέχη του να κρατούν αποστάσεις από τα μέσα διαπλοκής.

Οφείλει ν΄ αντικαταστήσει όλους όσους κατέχουν καίρια πόστα στην εσωτερική διοίκηση του κράτους, γιατί αυτοί οι άνθρωποι επ ουδενί δεν λειτουργούν προς όφελος του.

Οφείλει όποτε και εάν βρεθεί μπροστά σε δίλλημα να ξαναστήσει κάλπες, για να  επιβεβαιώσει την καθαρή  ετυμηγορία  του Ελληνικού λαού για ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights