Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Σεπτεμβρίου 2023

Πρόσκληση από το Επιμελητήριο Λευκάδας στα μέλη του για το νέο σχέδιο του Δήμου Λευκάδας για τα απορρίμματα

Το Επιμελητήριο Λευκάδας καλεί σε συνάντηση τους επαγγελματίες της πόλης της Λευκάδας τη προσεχή Δευτέρα 9/3/2015 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του φορέα (Γολέμη 5-7, 2ος όροφος) προκειμένου να συζητηθεί το νέο σχέδιο του Δήμου Λευκάδας για τα σκουπίδια. Επισημαίνεται ότι στη συνάντηση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι του Δήμου προκειμένου να ενημερώσουν τους επιχειρηματίες για το εν λόγω σχέδιο.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη, για να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε σχετικά με το θέμα των απορριμμάτων (ωράριο, τρόπος αποκομιδής, κτλ), που θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρό και μάλιστα εν όψει της επικείμενης τουριστικής περιόδου.

Σας ενημερώνουμε ότι ανάλογες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν και για τους επαγγελματίες των υπολοίπων περιοχών του Νομού για τις οποίες θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Σε εξέλιξη πλήρης ιδιωτικοποίηση των παροχών Υγείας. Ιδιώτες ιατροί σε Περιφερειακά Ιατρεία, Κέντρα υγείας και Πολυϊατρεία

Πρόγραμμα-πιλότος από το δήμο της Κω  Οι δημόσιες δομές υγείας περνάνε και επισήμως σε ιδιώτες – Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights