Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Δεκεμβρίου 2019

Ο Γιώργος Γαβρίλης μιλάει στον Prisma 95,1 για την δραματική υποβάθμιση του νοσοκομείου Λευκάδας

Με νέα υποβάθμιση απειλείται η δευτεροβάθμια περίθαλψη στην Λευκάδα μέσα στον Μάρτη, αφού λήγει η σύμβαση τριών ιατρών που καλύπτουν εφημερίες στην παθολογική κλινική, με αποτέλεσμα ο αριθμός των παθολόγων να μην είναι ο απαραίτητος κατ΄ ελάχιστο για την κάλυψη της λειτουργίας της.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το νέο λουκέτο, έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα της παιδιατρικής, της ορθοπεδικής, της καρδιολογικής και της οδοντιατρικής μονάδας των ΑΜΕΑ, υπολειτουργεί το τμήμα αιμοδοσίας και δεν λειτουργεί το ακτινολογικό.

Με αφορμή το πρόσφατο δημοσίευμα του meganisinews ο Γιώργος Γαβρίλης μίλησε στον Prisma 95,1 εκφράζοντας την αγωνία του για την σταδιακή υποβάθμιση του, ζητώντας από τους τοπικούς άρχοντες κινητοποιήσεις ώστε να μην μετατραπεί σε Κέντρο Υγείας.

Επίσης ζήτησε από την κοινωνία να συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα της κατάστασης και να κινητοποιηθεί ώστε να μην έρθουν τα χειρότερα!

ΠΗΓΗ: prisma951.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου του 1ου Λυκείου Λευκάδας για Θερινά Τμήματα Πανεπιστημίου αποφάσισε η Σχολική Επιτροπή

Στην  διεπιστημονική οργάνωση νεολαίας AEGEE-Ioannina για υλοποίηση  της δράσης Το πρόγραμμα αφορά στην ανταλλαγή φοιτητών για να γνωρίσουν  τα ήθη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *