Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Ιουνίου 2024

YΠΕΣ: Μέχρι 31/3/2015 αιτήσεις για πρόσληψη εποχικού προσωπικού από ΟΤΑ α΄& β΄ βαθμού

Με κατεπείγον έγγραφο του με ημερομηνία 25/2/2015  προς τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις  των Περιφερειών της χώρας  το Υπουργείο Εσωτερικών  ενημερώνει για τους όρους και της προϋποθέσεις πρόσληψης  έκτακτου και εποχικού προσωπικού στους ΟΤΑ α΄και β΄βαθμού .

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί από τους ενδιαφερομένους  φορείς ΟΤΑ στην καταληκτική ημερομηνία  υποβολής  σχετικών αιτημάτων , η οποία ορίζεται έως το τέλος Μαρτίου 2015 :

ΘΕΜΑ: Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2015 στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και τα ΝΠΙΔ αυτών Ενόψει του προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2015 στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού και τα ΝΠΙΔ αυτών, θέτουμε υπόψη σας τα παρακάτω: Οι φορείς αρμοδιότητάς σας (ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, ΝΠΙΔ αυτών, ΚΕΔΕ, ΠΕΔ, ΕΝΠΕ), παρακαλούνται για την ορθή και έγκαιρη υποβολή των αιτημάτων τους για το έτος 2015, αξιολογώντας τις ανάγκες τους και λαμβάνοντας υπόψη τη δημοσιονομική κατάσταση και την περιστολή των κρατικών δαπανών.

Εφιστούμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι, από τις διατάξεις του άρθρου 11 παρ.7 τουν.3833/2010 όπως ισχύει (εδαφ.2 της υποπαραγράφου Ζ5 της παραγράφου Ζ του άρθρου πρώτου τουν.4093/2012), προβλέπεται οι εγκρίσεις για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με σύμβαση έργου στους φορείς αρμοδιότητάς σας για το έτος 2015 θα είναι μειωμένες κατά 10 % σε σχέση με το 2014.

Από τον περιορισμό αυτό εξαιρείται το προσωπικό ανταποδοτικού χαρακτήρα, το προσωπικό ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και οι απασχολούμενοι με σύμβαση έργου που αμείβονται αποκλειστικά από έσοδα υπό τη μορφή αντιτίμου καθώς και το προσωπικό που απασχολείται στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων κοινοτικών προγραμμάτων, κατά το σκέλος που δεν επιβαρύνεται ο Κρατικός Προϋπολογισμός ή οι Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι.

δείτε το κατεπείγον  έγγραφο εδώ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Γιώργος Γαβρίλης στον Prisma 91,6: “Ας αφήσουμε να ολοκληρωθεί το έργο της ανάπλασης και να το κρίνουμε συνολικά. Δεν καταλαβαίνω την συζήτηση για την ζεύξη όταν έχει επιλεγεί η οριστική λύση της υποθαλάσσιας”

Στο απογευματινό μαγαζίνο του Prisma 91,6 με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουνιάκη σχολίασε τοπική επικαιρότητα ο διαχειριστής της ιστοσελίδας meganisinews.gr Γιώργος Γαβρίλης. Αναφορικά […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights