Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Ιανουαρίου 2019

Ημερίδα Νέων Ψηφιακών Υπηρεσιών Επιμελητηρίου Λευκάδας

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι την Τετάρτη 25/2 στις 18.00 θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του φορέα (Γολέμη 5-7, 2ος όροφος) ενημερωτική ημερίδα που αφορά τις ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε όλους του επιχειρηματίες, που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να ανοίξουν  ένα παράθυρο συνεργασίας με όλο τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τις νέες ψηφιακές δράσεις του Επιμελητηρίου Λευκάδας μέσω των οποίων θα αποκτήσουν   δωρεάν   τις παρακάτω Υπηρεσίες:

  • Ιστοσελίδα της επιχείρησης στον Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Οδηγό του Επιμελητηρίου Λευκάδας σε δύο γλώσσες, Ελληνικά και Αγγλικά.
  • Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop) μέσα σε μια Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά που μπορεί να ενσωματωθεί και στην ιστοσελίδα της κάθε επιχείρησης.
  • Ιστοσελίδα προβολής των Τουριστικών Επιχειρήσεων Λευκάδας σε Πανελλαδική Τουριστική Πύλη. Αφορά τα καταλύματα ή ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, επιχειρήσεις διασκέδασης, τουριστικά γραφεία, επιχειρήσεις δραστηριοτήτων, τοπικών προϊόντων κ.α. Ειδικά στις Επιχειρήσεις Διαμονής προσφέρεται δωρεάν πλήρες και αυτοδιαχειριζόμενο σύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων (e-booking), που ενσωματώνεται και στην ιστοσελίδα της κάθε επιχείρησης, αλλά μπορεί να  δέχεται και κατευθείαν κρατήσεις από την τουριστική πύλη.
  • Υπηρεσία Online Συμβούλου του Επιχειρηματία με ενημερωμένο περιεχόμενο που συνοδεύεται και από Υπηρεσία Online Συμβουλευτικής, όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να θέτουν ερωτήματα και να λάβουν εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για φορολογικά, χρηματοδοτικά, εργασιακά και άλλα επιχειρηματικά θέματα.

Αναλυτική παρουσίαση θα γίνει από εκπρόσωπο της εταιρείας Knowlegde με την οποία συνεργάζεται ο φορέας για την παροχή των ανωτέρω υπηρεσιών.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Λευκάδας (ΜΟΚΕΛ) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Bolton και τον «Δημόκριτο»

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δημιουργία Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Λευκάδας (ΜΟΚΕΛ) σε συνεργασία με το κέντρο καινοτομίας του Πανεπιστημίου του […]

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Ερώτηση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ με αφορμή καταγγελίες εργαζομένου στην ΠΙΝ

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, και Εσωτερικών, Ευρ. Στυλιανίδη, κατέθεσε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ, Τέρενς Κουίκ, με αφορμή […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *