Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Δεκεμβρίου 2022

Eγκάρδια υποδοχή των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεγανήσι

Το Μεγανήσι άνοιξε την “αγκαλιά” του, στους υποψηφίους βουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ της Λευκάδας

Ενθουσιασμένοι δήλωσαν από την υποδοχή που τους επιφύλαξαν οι κάτοικοι του νησιού, δήλωσαν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Λευκάδα Σταύρος Γρηγόρης, Χρήστος Παπαδόπουλος και Δάφνη Σφέτσα, οι οποίοι γοητεύτηκαν από τις ομορφιές του Μεγανησίου που παραμονεύουν σε κάθε γωνιά κι αυτή την εποχή.

Το δημοκρατικό Μεγανήσι δίνει για μια ακόμη φορά το στίγμα της επερχόμενης νίκης του ΣΥΡΙΖΑ,  αποδεικνύοντας περίτρανα ότι διαθέτει  πολιτική αντίληψη αλλά και βαθιά ριζωμένη  προοδευτική πολιτική παιδεία.

Τους υποψηφίους  βουλευτές συνόδευαν ο δήμαρχος Λευκάδας κ. Κώστας Δρακονταειδής και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θοδωρής Xαλικιάς , τους οποίους υποδέχθηκε στην προβλήτα ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Παύλος Δάγλας κι ακολούθησε  σύσκεψη μεταξύ των τριών για προβλήματα που απασχολούν το Μεγανήσι , παρουσία και των Αντιδημάρχων κ. Θανάση Περδικάρη και Θανάση Κονιδάρη.

Έπειτα περιηγήθηκαν όλοι μαζί στο Μεγανήσι όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους του νησιού, για πολιτικά αλλά και για πραγματικά ζητήματα καθημερινότητας που χρίζουν  άμεσης αντιμετώπισης.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *