Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
9 Μάι 2021

Ομιλία του Θανάση Καββαδά στους ετεροδημότες της Αθήνας

Στο ίδιο μήκος κύματος που τελευταία μας έχουν συνηθίσει οι πολιτευτές  της ΝΔ, κινήθηκε και ο υποψήφιος  βουλευτής Λευκάδας  με την ΝΔ κ.Θανάσης Καββαδάς,  στην προεκλογική του  ομιλία  στους ετεροδημότες της Αθήνας.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια νέα ημέρα, μια καλύτερη μέρα , ένα καλύτερο αύριο ανάφερε μεταξύ άλλων , αλλά με την δικιά μας σοβαρή πολιτική πρόσθεσε.

Κι επειδή αναγνώρισε την ανάγκη του Έλληνα να μάθει  αλήθειες ο Θανάσης , εμείς θα βάλουμε ένα χεράκι! Για να δούμε λοιπόν για ποια πολιτική μιλάει ο κ. Καββαδάς.

Για την πολιτική που έφερε το Νοσοκομείο της Λευκάδας σε μαύρο χάλι κι ένα βήμα πριν το λουκέτο; Για την πολιτική που συγκεντρώνει την άμμο στον δίαυλο προς πώληση,  την στιγμή που οι παραλίες της Λευκάδας υποφέρουν από διάβρωση;

Την πολιική που προωθεί την ιδιωτικοποίηση του νερού μέσω της ΕΥΔΑΠ Νήσων, που παρέδωσε την γέφυρα Λευκάδας για συντήρηση στην ΠΙΝ   με σκοπό  την επιβολή διοδίων, που ξεπούλησε τα αεροδρόμια  των νησιών(επομένως και τον έλεγχο του τουρισμού) στους Γερμανούς;

Την πολιτική που  χρησιμοποίησε την αστυνομία για να “πετάξει” στον δρόμο τους εργαζομένους στο Άκτιο;

Την πολιτική που οδήγησε δεκάδες επιχειρήσεις της Λευκάδας σε κλείσιμο κι έσυρε αρκετούς Λευκαδίτες στα δικαστήρια για χρέη προς το δημόσιο;

Την πολιτική που πετσόκοψε τους ΚΑΠ και “στραγγάλισε” την αυτοδιοίκηση;

Την πολιτική  που κατακρεούργησε εισοδήματα και συντάξεις, επέβαλλε χρέη χιλιάδων ευρώ μεσω του ΕΝΦΙΑ σε σπίτια υποθηκευμένα σε τράπεζες, που κατακρεούργησε  κάθε έννοια δικαίου και που έχει στο απυρόβλητο τα πρόσωπα της λίστα Λαγκάρντ. Μια πολιτική που επέβαλε  στους μικρομεσαίους φόρο από το πρώτο ευρώ, την στιγμή που ψήφιζε ασυλία για τραπεζίτες, υπουργούς, αιρετούς, στελέχη των παλαιοκομματικών μηχανισμών των δύο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Ψηφίστε “εμάς ή το χάος”  επανέλαβε  με άλλα λόγια ο Θανάσης Καββαδάς  στη Αθήνα, όπως  και σε χθεσινή του συνέντευξη ο έτερος  υποψήφιος κ. Κώστας  Σταματέλλος, χωρίς ν΄ αντιλαμβάνονται ότι   ακόμα κι αν το δεχθούμε ότι έτσι είναι, το χάος υπερτερεί μακράν συγκρινόμενο με την πολιτική τους.

 

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *