Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Μαρτίου 2019

Πνίγηκε (πάλι) το Βαθύ στο Μεγανήσι

Μια μικρή σε διάρκεια νεροποντή  ήταν αρκετή για να μετατρέψει στο Μεγανήσι (Βαθύ) τους δρόμους σε ποτάμια!

Το ευτύχημα είναι ότι ο δήμαρχος ήταν στη Λευκάδα, ψάχνοντας δικηγόρο για το Φανάρι που “πολιορκήθηκε” από τα νερά που λόγω κακοτεχνίας εγκλωβίζονται κι εκεί στο δρόμο μη έχοντας διέξοδο στη θάλασσα.

Και λέμε ευτύχημα διότι ο δήμαρχος Μεγανησίου δια ζώσης αιτήθηκε στην πυροσβεστική που άμεσα ανταποκρίθηκε. Έτσι με δεδομένο και το ότι υπήρχε τακτικό δρομολόγιο του ferry-boat, άμεσα τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και μία τσάπα διευθέτησαν τα προβλήματα εισροής υδάτων σε σπίτια και καταστήματα και είναι  έτοιμα κιόλας ν΄αναχωρήσουν.

Τώρα για ευθύνες δεν θα αναφέρουμε τίποτε, γιατί διακινδυνεύουμε να γίνουμε θέμα και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Το πιο πιθανό είναι να φταίει ο Μεγαλοδύναμος που κάπου-κάπου ανοίγει τους ουρανούς και χρειάζεται να λειτουργήσουν τα λαγκάδια…

Αν ρωτάτε εάν έχει ξανασυμβεί, ψάξτε στο παλιό meganisinews, λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές του 2010, μάλλον δείτε το εδώ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Aσφάλεια, αντιπλημμυρικά, αλλά και μεγαλύτερος …ΕΝΦΙΑ για τον δήμο Μεγανησίου

1500  μέτρα μπάρες  θα επιχειρήσουν να συγκρατήσουν τους  “ανεβασμένους” εντός του  δημοτικού δικτύου Κατόπιν των απαραίτητων ενεργειών που πραγματοποίησε ο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *