Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2023

Ο Πρωθυπουργός στο Μεγανήσι

Με αφορμή το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μικρών Νησιών αναμένεται να έρθει στο Μεγανήσι ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος θα είναι και ομιλητής.

Το ρεπορτάζ αναφέρει: “Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου θα έρθει το Σάββατο πρωί στην Λευκάδα. Αφορμή είναι το συνέδριο των μικρών νησιών που θα γίνει στο Μεγανήσι, όπου θα είναι και ομιλητής. Μετά το συνέδριο θα επιστρέψει στην Λευκάδα όπου και θα συναντηθεί με τοπικούς παράγοντες.”

ΠΗΓΗ : My Lefkada (που πρώτο έβγαλε την είδηση, 04/05/2011, 20:26, εδώ). Το αναφέρουμε μόνο και μόνο για λόγους αντικειμενικότητας και δεοντολογίας που επιτάσσουν την αναφορά των πηγών με αντίστοιχο link προς αυτές.

Από enimerosi.com (05/05/2011): “ΛΕΥΚΑΔΑ. Την ισχυρή πιθανότητα να παραστεί ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στο συνέδριο των μικρών νησιών στο Μεγανήσι, αποκαλύπτει σύμφωνα με τις δημοτικές υπηρεσίες, η προγραμματισμένη επίσκεψη την Παρασκευή στελεχών της ασφάλειάς του εκεί. Το συνέδριο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο και φέρει τον γενικό τίτλο ταξιδεύοντας με τον «Καλλικράτη» στα Μικρά Νησιά…”

Από το ΕΔΜΝ: Το Μεγανήσι θα επισκευθεί το Σάββατο 7 Μαΐου 2011 ο Πρωθυπουργός κος Γεώργιος Παπανδρέου καλεσμένος με την αφορμή της διοργάνωσης του 4ου Πανελλήνιου Συνέδριου των Μικρών Νησιών.
Ο Πρωθυπουργός θα χαιρετήσει στο συνέδριο και στην ομιλία του αναμένετε να κάνει αναφορά στα Ελληνικά Μικρά Νησιά.

Τον Πρωθυπουργό θα συνοδεύει κλιμάκιο αρμόδιων για θέματα Μικρών Νησιών Υφυπουργών και Ευρωβουλευτών, τονίζοντας έτσι τη διπλή διάσταση των μικρών νησιών τόσο σε Εθνικό, όσο και σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο.
Τον Πρωθυπουργό θα καλωσορίσει στο Μεγανήσι ο Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών κος Ελευθέριος Σ. Κεχαγιόγλου και ο Δήμαρχος Οικοδεσπότης του Μεγανησίου κος Ευστάθιος Ζαβιτσάνος.

Από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μεγανήσι το 2004

 

Φωτoγραφίες. : www.papandreou.gr

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση Φαρμακείου

Σας ενημερώνουμε ότι το διάστημα από Δευτέρα 18 Οκτώβρη μέχρι και την Τετάρτη 20 Οκτώβρη το φαρμακείο θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟ, λόγω ταξιδιού μου. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights