Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2022

Ενημερωτική καμπάνια για την πρόληψη του HIV στην Λευκάδα από την Equal Society

Η Equal Society έδειξε για μια ακόμη φορά πως ο αγώνας της κατά των κοινωνικών διακρίσεων και της προκατάληψης δεν μένει μόνο στα λόγια. Με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς , την 1η Δεκεμβρίου , ημέρα κατά του Aids, οι εθελοντές της Equal Society ενημέρωσαν την κοινωνία της Λευκάδας και ευαισθητοποίησαν πολίτες, καταστηματάρχες και πολλούς άλλους.

Η εθελοντική ομάδα της  Equal Society, παρείχε πληροφόρηση για τη πρόληψη του HIV/ AIDS στο κέντρο της Λευκάδας διανέμοντας έντυπα και προφυλακτικά, στέλνοντας έτσι στους απλούς πολίτες το μήνυμα της υγείας, της προστασίας από τα αφροδισιακά νοσήματα και της στήριξης των ανθρώπων που ζουν με νόσους όπως ο HIV. Στα θέματα υγείας άλλωστε δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπού.

Ήταν η δεύτερη χρόνια που η Equal Society συμμετείχε ενεργά στην εκστρατεία σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σωματείο Οροθετικών «Θετική Φωνή» το οποίο παρείχε όλο το υλικό για την υλοποίηση της καμπάνιας.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Σχόλιο της Κ.Ο. Λευκάδας του ΚΚΕ για το δημοσίευμα στην εφημερίδα «Λευκαδίτικος Λόγος» σχετικά με τις εκλογές των γιατρών.

Μετά από αρκετές εβδομάδες πλήρους αποκλεισμού των ανακοινώσεων, δελτίων τύπου και δραστηριότητας του ΚΚΕ, το μοναδικό δημοσίευμα που αποφάσισαν να […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *