Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Νοεμβρίου 2021

Το “νερό” η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι; Παραίτηση του Αντιδημάρχου Σφακιωτών Γιώργου Κούρτη

Mας  προϊδεάζει και για άλλον,  ο έγκριτος  δημοσιογράφος  Παναγιώτης Κουνιάκης

Η είδηση κυκλοφορούσε εδώ και μέρες για επικειμένη ηχηρή παραίτηση στην παράταξη Δρακονταειδή, ωστόσο δεν υπήρχε τίποτα χειροπιαστό όσον αφορά το όνομα.

Η σημερινή παραίτηση του αντιδημάρχου Γιώργου Κούρτη  είναι γεγονός και μπορεί επίσημα να αποδίδεται σε προσωπικούς λόγους,παρόλα αυτά, δημιουργεί πονοκέφαλο στον Δήμαρχο Κώστα Δρακονταειδή, καθώς έρχεται λίγες μέρες μετά από το λευκό και την αποστασιοποίηση τόσο του Ηλία Κοντογεώργη καθώς και του αντιδημάρχου Ελλομένου Πάνου Γαζή στο θέμα του εξορθολογισμού των τιμολογίων ύδρευσης .

Τα τρία αυτά ονόματα αποτέλεσαν τον πυλώνα του ανεξάρτητου ψηφοδελτίου της παράταξης Δρακονταειδή, μη ανήκοντας στον στενό κομματικό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ, σηματοδοτώντας την διεύρυνση που επιθυμούσε ο νυν δήμαρχος .
Εύλογα μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί αν το πουλόβερ του ανεξάρτητου ψηφοδελτίου ξηλώνεται, καθώς μπορεί ο κύριος Κούρτης να επικαλείται προσωπικούς λόγους, η απόσταση απόψεων ωστόσο των τριών δημοτικών συμβούλων δείχνει ότι σε σημαντικά ζητήματα υπάρχουν διαφωνίες με αποτέλεσμα η δημοτική παράταξη να έχει βραχυκυκλώσει επικοινωνιακά.

Δεν είναι τυχαίο που στην σημερινή του συνέντευξη στον Prisma 95,1 ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κοντογεώργης με αφορμή στην κριτική του για τον τρόπο που η δημοτική αρχή χειρίστηκε το θέμα του εξορθολογισμού των τιμολογίων, ανέφερε ότι υπήρχε έλλειμμα ενημέρωσης και κακού συντονισμού.

Μάλιστα πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες θέλουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ακολουθεί και άλλη παραίτηση δημοτικού συμβούλου, που θα ταράξει τα νερά.

Το επόμενο διάστημα σίγουρα θα μας βοηθήσει να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα.

Ακούστε τις τοποθετήσεις τους στο θέμα του εξορθολογισμού των τιμολογίων ύδρευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: prisma951.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Οι παρεμβάσεις-ομιλίες των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στη Λευκάδα που έγιναν κατά την σημερινή παρουσίαση (βίντεο)

Ομιλία Σταύρου Γρηγόρη Συμπατριώτες, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Οι στιγμές που ζούμε είναι πρωτόγνωρες και ιστορικές. Βρισκόμαστε στο πιο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *