Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Οκτωβρίου 2023

O Iατρικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετέχει στην κινητοποίηση για την υγεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  Ι.Σ. Λευκάδας συμμετέχει μαζί με τους υπόλοιπους φορείς στην κινητοποίηση για το οξυμένα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας και τα προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία του Νοσοκομείου Λευκάδας. Ειδικά για το τελευταίο, η παρουσία του Ι.Σ. Λευκάδας τα τελευταία χρόνια είναι συνεχής με αναφορές και καταγγελίες για τα προβλήματα που ανακύπτουν συνεχώς και παρεμβάσεις των μελών του Δ.Σ. στη Διοίκηση του Νοσοκομείου και με συσκέψεις.

Οι προσπάθειες είναι συνεχείς γιατί και τα προβλήματα είναι συνεχή και δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις ανυπέρβλητα διότι έχουν να κάνουν με τη φοβερή μείωση των δημόσιων δαπανών για την υγεία ως αποτέλεσμα της ακολουθούμενης πολιτικής ακραίας λιτότητας.

Στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο στη Λευκάδα, ο Πρόεδρος του Ι.Σ. Λευκάδας με την ιδιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου υπήρξε ο εισηγητής της πλειοψηφίας επί του σχεδίου ψηφίσματος που υποβλήθηκε από τους φορείς προς ψήφιση και το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα.

 

                                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Σταύρος Γρηγόρης                                                           Ιωάννης  Σαρανταένας

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Έγγραφες δεσμεύσεις για την Νatura 2000 ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο της Κεφαλλονιάς με έκτακτη συνεδρίαση

Για προσχηματικό σχέδιο κάνει λόγο η Λαϊκή Συσπείρωση Κεφαλλονιάς που αφήνει ανεξέλεγκτες  Υδατοκαλλιέργειες, εξορύξεις υδρογονανθράκων  και στρατηγικές επενδύσεις στον τουρισμό […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights