Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
14 Δεκεμβρίου 2019

Ζητούν με ένσταση ν΄ ακυρωθούν τα αποτελέσματα των εκλογών στον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας

Όπου ακούς πολύ “ενότητα”, κράτα και μικρό καλάθι…

Ένσταση κατέθεσε μέσω του δικηγόρου της η παράταξη   “Γιατροί χωρίς  κόμματα“(κι όχι η  “Αγωνιστική Ενότητα Γιατρών” όπως εκ παραδρομής γράφτηκε)  από την επομένη κιόλας των εκλογών. Στην ένστασή τους καταγγέλλουν πλήθος παρατυπιών ως προς την εκλογική διαδικασία, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι δεν υπήρξε δικαστικός αντιπρόσωπος, δεν εκλέχθηκε κανονικά η Εφορευτική Επιτροπή και δεν υπέγραψε μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας αλλά την επόμενη μέρα, το εκλογικό κέντρο έκλεισε επί δίωρο χωρίς να επιβλέπει κανείς αυτό το διάστημα την κάλπη κ.α. εξίσου άκρως  ενδιαφέροντα.

Αλλά σοβαρές καταγγελίες αναφέρουν και ως προς τους τους συμμετέχοντες, αφού ψήφισαν άτομα που είχαν εγγραφεί την ίδια μέρα, υπήρξαν κοινοί υποψήφιοι για το Διοικητικό  Συμβούλιο και το Πειθαρχικό Συμβούλιο, πράγμα που απαγορεύεται δια ροπάλου κι άλλα απίθανα.

Εάν πράγματι συνέβησαν όσα ισχυρίζονται οι υποψήφιοι της  Αγωνιστικής Ενότητας  Γιατρών, υπάρχει σοβαρό θέμα της εγκυρότητας των εκλογών. Το καλό όμως σας το φυλάξαμε για το τέλος! Η ένσταση, παρότι κοινοποιείται στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, εντούτοις απευθύνεται για να βρει λύση στον Ιατρικό Σύλλογο. Τώρα πως θα βγει άκρη  ένας θεός ξέρει!

Το ρεπορτάζ θέλει να συνέβησαν “παρατράγουδα”, ίντριγκες  και πολύ παρασκήνιο την προηγούμενη των εκλογών όπου υποψήφιοι αποκλείστηκαν την τελευταία στιγμή από ψηφοδέλτια, άλλοι που τελευταία στιγμή  αποσύρθηκαν κι άλλοι που προκάλεσαν την τύχη τους με φόντο το προεκλογικό σκηνικό και στη Λευκάδα για τη θέση του υποψήφιου βουλευτή. Κυριακή κοντή γιορτή!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Λευκάδα: Θεόδωρος Βερύκιος στον Prisma 95,1: “Δεν πρέπει οι Αυτοδιοικητικές εκλογές να γίνουν πεδίο προσωπικής αντιπαράθεσης”

Σε ζωντανή μετάδοση από το γραφείο του στην ΠΕ Λευκάδας, μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης  Θοδωρής Βερύκιος σε μια συνέντευξη εφ’ όλης […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *