Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Οκτωβρίου 2021

Ηχηρή «σφαλιάρα» από τον Δήμο Λευκάδας στην νέα δημοτική αρχή Μεγανησίου

Ακύρωσε διαγωνισμό για εγκατάσταση δικτύου Wi-Fi και προβολής τουριστικού προϊόντος  του Δήμου Μεγανησίου που θα διεξάγονταν μεθαύριο  Παρασκευή 17/10/2014.

Μάλιστα όχι μόνο ακύρωσαν τον διαγωνισμό αλλά  η οικονομική επιτροπή του δήμου Λευκάδας προχώρησε και σε ανάκληση της απόφασης με την οποία ενέκρινε τις τεχνικές προδιαγραφές και καθόριζε τους όρους του διαγωνισμού, με αποτέλεσμα να αναβληθεί  η άμεση εκτέλεση ενός  εξασφαλισμένου έργου αξίας 100.000 ευρώ, τόσο σημαντικού για την προβολή του τουριστικού προϊόντος του Μεγανησίου.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης ο δήμος Μεγανησίου εκκρεμεί απάντηση  σε  διευκρινιστικό  έγγραφο του δήμου Λευκάδας  από τις 19/09/2014. Δείτε:


 

Βέβαια το έργο δεν χάνεται, έχει ημερομηνία λήξης επιλεξιμότητας ως το τέλος του 2015, όμως γιατί λέμε να μπαίνει σε περιπέτειες; Για αυτό λοιπόν κύριοι της νέας δημοτικής αρχής, αφήστε την γκρίνια και πιάστε την δουλειά εάν θέλετε να προσφέρετε στο Μεγανήσι, διαφορετικά θα κάνετε τον “τροχονόμο” στα λεφτά του ΕΣΠΑ που θα σας προσπερνάνε.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Δεν ήξερες ,δεν ρώταγες ;;;;
    Οι σύμβουλοι του (της εταιρείας) δεν του το είπαν ;;;;;
    Τι νομίζει ότι ο Δήμος Μεγανησίου,είναι μια ακόμη εταιρεία, εποχιακού χαρακτήρα,στο λογιστικό του γραφείο ;;;;;;;
    Ασχολείται part time με τα νέα του καθήκοντα ;;;;;;;
    Μήπως θέλει να δικαιώσει τον προηγούμενο Δήμαρχο,που τον είπε επικίνδυνο;;;;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *