Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Οκτωβρίου 2019

Eνημέρωση στην ΠΕΔ-ΙΝ για την πορεία υλοποίησης του ΟΣΑΜΝ. Απών ο δήμαρχος Μεγανησίου

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη χθεσινή 10/11/2014 συνεδρίαση στα γραφεία της ΠΕΔ-ΙΝ,  προκειμένου η Τοπική Συντονιστική Επιτροπή Κέρκυρας να ενημερώσει για την πορεία υλοποίησης του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Ανάπτυξης Μικρών Νησιών τους νέους και τους παλιούς δημάρχους των μικρών νησιών που αποδέχονται να συνεργαστούν με την υλοποίηση πράξεων για την καλύτερη ανάπτυξή τους.

Με έκπληξη οι διοργανωτές διαπίστωσαν ότι απών από τη συνεδρίαση ήταν και ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Παύλος Δάγλας, αν και βρισκόταν στην Κέρκυρα νωρίτερα για την ψηφοφορία ανάδειξης του νέου προεδρείου της ΠΕΔ!

Με πολύ ενδιαφέρον αναμένουμε τον δήμαρχο με την πρώτη ευκαιρία να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο και τους δημότες του  για το περιεχόμενο της συζήτησης σ΄αυτήν τη συνεδρίαση που αφορούσε  την πορεία ενός τόσο σημαντικού προγράμματος για το Μεγανήσι.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Και το Μεγανήσι στην αναβαθμισμένη ακτοπλοϊκή γραμμή που θα συνδέει τα Ιόνια νησιά

Από 1η Νοεμβρίου  τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από κλειστού τύπου Επιβατηγό-Οχηματαγωγό πλοιο Αναβαθμίζεται και η σύνδεση Καστου-Καλάμου- με ανοιχτό το ενδεχόμενο  […]

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *