Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Ιανουαρίου 2021

Συνάντηση εκπροσώπων και φορέων για θέματα τουριστικής προβολής στο Επιμελητήριο. Παρών και ο δήμαρχος Μεγανησίου

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι τη Τετάρτη 8/10/2014 έλαβε χώρα στα γραφεία του Επιμελητηρίου συνάντηση των επικεφαλής των φορέων του Νομού Λευκάδας προκειμένου να συζητηθούν θέματα τουριστικής προβολής του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, στη συνάντηση εκτός από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Σωτήρη Σκιαδαρέση, συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Θοδωρής Χαλικιάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας, Κώστας Δρακονταειδής, ο Δήμαρχος Μεγανησίου, Παύλος Δάγλας, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων, Νίκος Γράψας και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων, Παναγιώτης Βουκελάτος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε ως επί το πλείστον στη προσπάθεια που καταβάλλεται για συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες Easy Jet και Aegean. Όλοι συμφώνησαν πως είναι ιδιαίτερα σημαντική η επίτευξη συμφωνίας με τις παραπάνω εταιρείες, αφού θα συντελέσουν στην αξιοσημείωτη αύξηση της επισκεψιμότητας του Νομού. Υπογραμμίζεται ότι το επόμενο βήμα θα είναι η αντιπροσφορά στην εταιρία Easy Jet, που θα γίνει σε συνεργασία με τους φορείς της Πρέβεζας, αλλά και η συνάντηση του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτήρη Σκιαδαρέση και του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Γιάννη Γιαμά, στην Αθήνα με στελέχη της Aegean.

Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν αυτό της άμμου. Όλοι υπογράμμισαν ότι πρέπει με κάθε τρόπο να αποφευχθεί το ενδεχόμενο του να μεταφερθεί εκτός νησιού και πρόσθεσαν ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή τη κατεύθυνση.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Έναρξη του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου – Τρέιλερ της ταινίας «Appartamento Ad Atene»

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον Δημοτικό κινηματογράφο “Απόλλων” η έναρξη του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Ιονίων Νήσων. Ο Αντιδήμαρχος […]

Καλώς ήρθατε, αν μας έρθετε! (Αναν.) Δήλωση του βουλευτή Λευκάδας Θεόδ. Σολδάτου με αφορμή το άρθρο του meganisinews

Αλήθεια, πόσο χρειάζεται να πληρώσει κάποιος συντοπίτης μας ή τουρίστας, προκειμένου να ταξιδέψει αεροπορικώς από την Ολλανδία στη Λευκάδα, εννοείται […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *