Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Δεκεμβρίου 2021

“Ναυάγησαν” τα σχέδια για νέο ελαιοτριβείο στο Μεγανήσι. Νέα “βόμβα” σκάει στα χέρια του δημάρχου Παύλου Δάγλα

Σε  “ναυάγιο” οδηγείται ο σχεδιασμός για νέο ελαιοτριβείο στο Μεγανήσι έπειτα από απόφαση του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Το προεκλογικό χαρτί της παράταξης “Μαζί στο μέλλον” και προσωπικό στοίχημα του κ. Στάθη Ζαβιτσάνου φαίνεται να οδηγείται σε  αδιέξοδο τουλάχιστον “μέχρι νεωτέρας”, αφού   το ένταλμα των 150.000 ευρώ της εξαγοράς του υπάρχοντος εξοπλισμού απορρίπτεται, σύμφωνα με έγγραφο που  βρίσκεται καθ’ οδόν προς τον Δήμο Μεγανησίου.

Ετεροχρονισμένες αποφάσεις, κατάτμηση του έργου και το υψηλό τίμημα της αγοράς μεταχειρισμένου εξοπλισμού αναφέρονται μεταξύ άλλων στο σκεπτικό της απόφασης, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.

Έτσι , μία νέα “τρικλοποδιά” μπαίνει στην έτσι κι  αλλιώς προδιαγεγραμμένη στρωμένη μ΄αγκάθια  θητεία του νέου δημάρχου κ. Παύλου Δάγλα, ο οποίος, όπως μας υποσχέθηκε, οφείλει να κάνει μέτοχο της πληροφορίας και την κοινωνία. Με αγωνία αναμένουμε την αντίδραση τόσο της αντιπολίτευσης, όσο και του φίλα προσκείμενου σε αυτήν προεδρείου του Συνεταιρισμού Μεγανησίου.

0 Shares

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *