Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Έκλεισε σήμερα το θέμα των δημαιρεσιών για τον δήμο Μεγανησίου. Εφτά ψήφοι για τον Θανάση Κονιδάρη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επαναληπτική ψηφοφορία της συμπλήρωσης των αναπληρωματικών της Οικονομικής Επιτροπής με την ψηφοφορία για τον τελευταίο αναπληρωματικό μέλος και νυν Αντιδήμαρχο κ. Θανάση Κονιδάρη να συγκεντρώνει την πλειοψηφία των παριστάμενων δημοτικών συμβούλων.

Ωστόσο και αυτή η συνεδρίαση προκάλεσε ερωτηματικά κι ανέδειξε θέμα συζητήσεως τόσο για την αντιπολίτευση, όσο κυρίως για την παράταξη του νέου δημάρχου κ. Παύλου Δάγλα, αφού δύο δημοτικοί του σύμβουλοι αποδοκίμασαν* την επιλογή του Αντιδημάρχου κ. Θανάση Κονιδάρη.

Ο μόνος αλώβητος από την διαδικασία παραμένει, κατά την γνώμη μας, ο Αντιδήμαρχος, αφού ένα “υγιές” τμήμα του Δημοτικού Συμβουλίου τον εμπιστεύτηκε, δείχνοντάς το εμπράκτως με την ψήφο τους. Τώρα με τους δύο “διαφωνούντες” επί του παρόντος δεν θ’ ασχοληθούμε, γιατί  φανταζόμαστε θα μας δώσουν αυτή τη “χαρά” πιθανόν σε μεταγενέστερο χρόνο, σε κάποιο από τα  επόμενα δημοτικά συμβούλια που περιμένουμε εναγωνίως!

Εμείς πάντως, όπως από καιρό έχετε αντιληφθεί, δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Το ίδιο πιστεύουμε και οι δημότες.

*Σημείωση ΜΝ: Πρόκειται για εκτίμηση του συντάκτη του άρθρου που παρακολούθησε την ψηφοφορία και δεν αποτελεί defacto γεγονός της ψηφοφορίας  που υπήρξε μυστική κι επομένως λογικά “αδύνατη διαγνώσεως”.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η “δια περιφοράς” συνεδρίαση του ΔΣ Μεγανησίου εν μέσω Πάσχα

Δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες ΘΕΜΑ: Aκύρωση της αριθμ.52/2018  απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Μεγανησίου.   ΑΠΟΦΑΣΗ Ο  Συντονιστής […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights