Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

ΔΗΛΩΣΗ απερχόμενου Δημάρχου Στάθη Ζαβιτσάνου, σχετικά με δημοσίευμα του meganisinews. – Ανταπάντηση του site

Σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα στο site meganisinews, δηλώνουμε την πλήρη αναξιοπιστία και αστειότητά  του. Το συγκεκριμένο site, συνεχίζει την γνωστή τακτική της εμπάθειας και λάσπης απέναντι στην απερχόμενη δημοτική αρχή.

Η αλήθεια είναι, ότι την Τετάρτη 27/8, ύστερα από αίτημα του νεοεκλεγέντος Δημάρχου  και με τη δική μας συναίνεση, επισκέφθηκε τον Δήμο ο κος  Παύλος Δάγλας συνοδευόμενος από τρία άτομα, τα οποία συνέστησε ως συνεργάτες του για ενημέρωση στα οικονομικά του Δήμου. Τα άτομα αυτά, τελικά δεν ήταν άγνωστα σε εμάς, αφού διατηρούν ιδιωτικό γραφείο στην Άρτα, το οποίο  διοργανώνει  επιμορφωτικά σεμινάρια στο χώρο της αυτοδιοίκησης.

Στο Δήμο έμειναν λίγο παραπάνω από μία ώρα, όπου ζήτησαν παρουσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου οικονομικά στοιχεία, τα οποία και  έδωσε η οικονομική υπηρεσία. Αποχωρώντας, ουδέν σχόλιο έκαναν και μάλιστα στην ολιγόλεπτη συνομιλία  μαζί μου, μίλησαν με κολακευτικά λόγια για την προσπάθεια των υπαλλήλων του Δήμου μας. Άρα τα περί «φύλλου και φτερού» και «σοβαρών παρατυπιών», είναι απλά μυθεύματα, που κάπου αλλού αποσκοπούν.  Η δε παραλαβή του Δήμου, εξελίσσεται ομαλά και σε πολύ καλό κλίμα.

Σε κάθε περίπτωση, η λειτουργία της οικονομικής υπηρεσίας είναι πιστοποιημένη, λειτουργεί και ελέγχεται online από κεντρικούς κρατικούς μηχανισμούς και την ΕΕΤΑΑ και υποχρεωτικά όλες οι οικονομικές συναλλαγές του Δήμου, πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικών λογαριασμών. Τέτοια δημοσιεύματα λοιπόν δεν προκαλούν μόνο τη νοημοσύνη αυτών που γνωρίζουν  τις δομές της αυτοδιοίκησης αλλά απαξιώνουν και υποβαθμίζουν την προσπάθεια των διοικητικών υπαλλήλων του Δήμου.  Γι’ αυτό οφείλει ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κος Παύλος Δάγλας,  να αποκαταστήσει και να προστατέψει  την υπόληψη των αυριανών συνεργατών του στο Δήμο.

Ευστάθιος Ζαβιτσάνος

Απερχόμενος Δήμαρχος Μεγανησίου

 

Σχόλιο του ΜΝ: Το meganisinews δεν θα εμπλακεί επ’ ουδενί σε αντιπαράθεση με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης  κ. Στάθη Ζαβιτσάνο και αυτό γιατί δεν συνηθίζει “δρυός πεσούσης… το ίδιο να ξυλεύεται”. Για εμάς από καιρό έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στα πολιτικά δρώμενα του Μεγανησίου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

4 Σχόλια

  1. O αγαπητός φίλος Στάθης κατά την παλιά του προσφιλή συνήθεια “δαιμονοποιεί” το μέσο αλλά και τους αμισθί υπηρέτες του. Δεν τον παρεξηγώ, θεωρώ ότι ακόμα αυτός και οι οπαδοί του ψάχνουν τον “αποδιοπομπαίο τράγο” για το εκλογικό αποτέλεσμα-πανωλεθρία, αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους.

    Για εμάς αυτονόητα οπουδήποτε στην Ελλάδα ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος ανέφερε δημόσια σε συζητήσεις ότι διαπιστώνει οικονομικές “παρατυπίες” και για οποιοδήποτε site θα αποτελούσε είδηση.

    Ο κάθε δημότης, οποιουδήποτε δήμου καταγγέλλεται κάτι τέτοιο, ανά την επικράτεια (το τονίζω) σε κάθε περίπτωση οφείλει να γνωρίζει.

  2. η εποχη της συναγριδας και της γανπαρας τελειωσε απο αυριο ο δημος παει στους δημοτες και η δημοκρατια επιστρεφει στον τοπο μας.τερμα τα μακρια κομπολογια μπαινουν στην τσεπη .εχει δουλεια τωρα .

  3. τοσα χρονια χορτασαμε απο ..καμενη γη ο ενας – οικονομιες με γυαλινα ποδια ο αλλος οικονομικες παρατυπιες ο νεος μας δημαρχος …αντε να δουμε και κανενα αποτελεσμα…Απο αυριο παντως ο δημος στους δημοτες οπως καποτε ηΕλλαδα στους Ελληνες

  4. Αν και λειπω εμαθα οτι απο Δευτερα σταματαει το βυτιο του Δημου Τι ειναι τουτο παλι Ειδα το καλοκαιρι οτι στο Βαθυ απο τους 17 -20 επαγγελματιες μονο 4-5 αδειαζαν οι υπολοιποι τι τα εκαναν ανακυκλωση – η- πεφτουν στη θαλασσα Ερε γλεντια που θαχουμε – και ναταν μονο αυτο τοσες πισινες με φαρμακα και χλωρια που αληθια αδειαζουν΄΄Α ξεχασα υπαρχουν περιοχες με λυματα που ανακυκλωνωνται οπως σπηλια – αθερινος – ελια -Αι Γιαννης -Καρναγιο κλπ Σιγα – σιγα θα πουμε και αλλ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights