Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
27 Ιανουαρίου 2021

Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Ι.Ν. Σπ. Σπύρου για τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Θεόδ. Γαλιατσάτο και το ΕΣΠΑ στο ΠΣΙΝ της 22.8.2014

Κέρκυρα, 22 Αυγούστου 2014

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

 ΜΕ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ

Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

 ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ι.Ν.

 Στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο, στις 22-08-2014, ο κ. Θ. Γαλιατσάτος έκανε δήλωση υπό μορφή πυροτεχνήματος και στη συνέχεια αποχώρησε, προσβάλλοντας το θεσμό και τους Περιφερειακούς Συμβούλους.

Δεν είχε την αντοχή να παραμείνει και να ακούσει τον αντίλογο.

Δείχνει για μια ακόμη φορά το πώς σκέφτεται να διοικήσει την Περιφέρεια, όχι επί της ουσίας αλλά επικοινωνιακά, με κύριο μέλημα να κατηγορήσει βασικώς την Κυβέρνηση και τον κ. Σπύρου.

Του λείπει η πολιτική «λεβεντιά». Αλλά και ο πολιτικός πολιτισμός όταν λέει «ότι ο λαός της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων δεν είναι για τα δόντια σας κ. Σπύρου και κ. Δένδια».

Είναι από την αρχή φανερό, ότι επιβεβαιώνει τη ρήση «ότι αν θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα κάποιου ανθρώπου, τότε δώσ’ του εξουσία».

Αυτό που αναφέρει στο Δελτίο Τύπου ο κ. Θ. Γαλιατσάτος αφορά όλη τη χώρα και πρόκειται για δημοσιονομικές διορθώσεις για τα έργα του 3ο Κ.Π.Σ. 2000-2006, που είχαν εκκρεμότητες και αν διάβαζε καλύτερα θα διαπίστωνε ότι είναι έργα που αφορούν κυρίως τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους και ελάχιστα την Περιφέρεια, η οποία υπήρξε διάδοχος των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.

Του διαφεύγει όμως να αναφέρει, ότι περιλαμβάνεται στα έργα αυτά και το έργο του «Εύδοξου» στην Κεφαλονιά, το οποίο είχε απενταχθεί από το 3ο Κ.Π.Σ. το 2010, περίοδο στην οποία ο Γαλιατσάτος ήταν Αντινομάρχης Κεφαλληνίας.

Όλοι μαζί τα χρεώνετε κύριε Γαλιατσάτε στους πολίτες των Ιονίων Νήσων, για τους οποίους κόπτεστε.

Εμείς αναλάβαμε το Ε.Σ.Π.Α. την 1η Ιουλίου 2011.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Eπίκαιρη ερώτηση δύο βουλευτών του Ποταμιού προς τον Υπουργό Ναυτιλίας λύνει “το μυστήριο” σχετικά με τον Σκορπιό

Κατερίνα Μάρκου και  Σπύρος Δανέλλης  αποκαλύπτουν το σκεπτικό της απόφασης με την οποία η Κυβέρνηση Σύριζα μετέτρεψε σε ιδιωτικό οικόπεδο  θαλάσσια περιοχή του […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *