Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Σεπτεμβρίου 2020

Tροχαίο ατύχημα χθες βράδυ στο Μεγανήσι

Θύμα της απερισκεψίας και της ανευθυνότητας ιδιοκτητών ζώων που, παρά την κορύφωση της τουριστικής περιόδου, αφήνουν ανεπιτήρητα ζώα να κυκλοφορούν στους δρόμους, έπεσε χθες βράδυ συντοπίτης μας οδηγός δίκυκλης μοτοσυκλέτας.

Ο αναβάτης του δικύκλου συγκρούστηκε με πρόβατο το οποίο προκάλεσε την ανατροπή τού οχήματός του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αρκετά σοβαρά στο πρόσωπο και να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Λευκάδας. Ευτυχώς είχε “Άγιο” και ο τρυματισμός του δεν επέφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κι ο τραυματίας επέστρεψε σπίτι του.

Ας γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες ότι σε περίπτωση που εμπλακούν ζώα τους σε τροχαίο, θεωρούνται υπεύθυνοι κατά το νόμο και τα δικαστήρια επιδικάζουν εξοντωτικές αποζημιώσεις σε βάρος τους και υπέρ των οδηγών πάντα. Ανεξαρτήτως, όμως, της νομικής παραμέτρου -και ειδικά τον Αύγουστο- εγείρεται μείζον ηθικό ζήτημα για την ομαλή λειτουργία  της τοπικής μας κοινωνίας, σε μια περίοδο τόσο σημαντική για την οικονομία του νησιού μας.

ΠΗΓΗ φωτό: paratiritis-news.com

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Σχετικά με τη χορήγηση βεβαιώσεων μονίμου κατοικίας σε φυσικά πρόσωπα από τη Δημοτική Αρχή προκειμένου αυτές να χρησιμοποιηθούν για φορολογική χρήση

ΑΘΗΝΑ 25/6/2012  ΑΠΟΨΗ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛ. ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ:  “ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ  ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *