Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Σεπτεμβρίου 2020

Μήνυμα Τσίπρα σε “βαρώνους της διαπλοκής”

Μήνυμα, πολλαπλών κατευθύνσεων, δια του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

“Προς βαρώνους διαπλοκής: Ας έχουν γνώση οι φύλακες. Τίποτα και κανείς δεν θα ξεχαστεί. Ιδίως όσοι πάρουν μερός σ αυτή την άθλια συναλλαγή”.

Νωρίτερα, κατά την ομιλία του στη Βουλή, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην συγκυβέρνηση, εγκαλώντας τη μ.α. για εξυπηρετήσεις σε “χρεοκοπημένα ΜΜΕ”, όπως ανέφερε.

“Η αληθινή αγάπη της κυβέρνησης και του κ. Σαμαρά δεν είναι προς τους ένστολους, αλλά προς τους ιδιοκτήτες των χρεοκοπημένων ΜΜΕ που όλως παραδόξως οι ιδιοκτήτες τους θέλουν να συντηρούν με τα λεφτά των τραπεζών φυσικά όχι τα δικά τους εις βάρος του λαού. Είχατε το θράσος και μας αποκαλύψατε αντί τη δωρεά του νοσοκομείου τη δωρεά στη διαπλοκή. Τι επιδιώκετε, να χαρίσετε χρέη σε χρεοκοπημένες επιχειρήσεις ΜΜΕ.

Αν ένας ταλαίπωρος επιχειρηματίας προσπαθεί να χτίσει μια επιχείρηση τον διαλύετε σε φόρους και οι τράπεζες αν του δώσουν δάνειο, θα είναι με ληστρικά επιτόκια. Οι μάγκες της διαπλοκής και χρωστάνε και δημόσια έργα παίρνουν και κουρεύουν τα δάνειά τους. Να μας πείτε πως γίνονται αυτά τα πράγματα: Εις υγείαν τον κορόιδων”

ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του.

Δείτε εδώ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Λοβέρδος ευαγγελίζεται τώρα την … “ρήξη”, αλλά με τη ΡΙ.Κ.Σ.Σ.Υ ήρθε σε ρήξη με τον Ευάγγελο. Τον διέγραψε ο Βενιζέλος από το ΠΑΣΟΚ. Τι απαντά ο Λοβέρδος

Η ανακοίνωση του Ευάγγελου Βενιζέλου: “Tην επομένη της συνεδρίασης της ΚΟΕΣ και της επίσημης έναρξης των εργασιών που οδηγούν στο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *