Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Μαΐου 2022

Η Α.Γ.Α. TAEKWON DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για τη συμμετοχή της στο 4ο summer camp TAEKWON-DO στην Πάλαιρο

[wzslider height=”400″ transition=”‘slide'”]

Η  Α.Γ.Α. TAEKWON DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ σας ενημερώνει ότι την 16-21/07/2014 συμμετείχε στο 4ο SUMMER CAMP TAEKWON-DO το οποίο διεξήχθη στην Πάλαιρο.

Ο σύλλογός μας συμμετείχε με 20 μέλη ανάμεσα σε 10 συλλόγους TAEKWON-DO και συνολικά 200 μέλη συμμετέχοντες στο γεγονός συμπεριλαμβανομένου και του εκπαιδευτή του συλλόγου ΚΑΒΒΑΔΙΑ Ευστάθιου.

Η ανωτέρω εκδήλωση διεξήχθη από τους 2 MASTERS του TAEKWON-DO ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟ και ΣΟΛΔΑΤΟ ΑΓΓΕΛΟ, οι οποίοι με την εμπειρία τους και τις πολύτιμες γνώσεις τους βοήθησαν τα μέλη του συλλόγου μας να δουν από διαφορετική οπτική γωνία την πολεμική τέχνη-άθλημα του TAEKWON-DO.

Οι αθλητές εξασκήθηκαν σε πρωινές και απογευματινές προπονησεις σε όλη τη γκάμα που περιλαμβάνει το TAEKWON-DO ( ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ-ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ –TULL-POWER TEST ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ –ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ), αλλά πάνω από όλα στην φιλοσοφία και την πειθαρχία της τέχνης μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους 2 MASTERS, τα μέλη μας για την καλή απόδοσή τους, το ξενοδοχείο Θάλλασσα για την άψογη διαμονή και την διοργανώτρια του SUMMER CAMP –τοπικό εκπαιδευτή του συλλόγου της Παλαίρου ΝΤΑΡΔΗ Βασιλική για την φιλοξενία.

Με αυτόν τον τρόπο έκλεισε χαρούμενα μια δύσκολή αθλητική χρονιά για τον σύλλογό μας με πολύ και σκληρή δουλειά και επιτυχίες.

 

Το ΔΣ του συλλόγου σας

ευχαριστεί εκ των προτέρων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες Διεθνής Εκπαιδευτής ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 5 DAN. (6937369299), ΚΑΛΛΙΓΟΝΙ-ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΕΝΑΝΤΙ JET OIL.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *