Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Ιουλίου 2024

Ρεπορτάζ από την 7η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (30/4/2011)

Παραβρέθηκα σήμερα στην 7η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και μεταφέρω για μια ακόμη φορά  τα τεκταινόμενα κατά την διάρκεια αυτής.

Η συνεδρίαση άρχισε με ερωτήματα που είχαν τεθεί υπόψη  του Δημοτικού Συμβουλίου το προηγούμενο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ της σημερινής και της τελευταίας συνεδρίασής του.

Αποσιωπήθηκαν

i) τόσο η επιστολή  της Κίνησης  Ενεργών Πολιτών Μεγανησίου (Κ.Ε.Π.Μ.)  για το θέμα της μαρίνας Βαθέος,

ii) όσο και  δική μου γραπτή και επίκαιρη επιστολή- ερώτηση για το θέμα του νερού στο Μεγανήσι και της ΕΥΔΑΠ,  προκαλώντας την δυσφορία μου, αλλά και την  «έκρηξη»  του κ. Αναστάσιου Μάντζαρη που αυτή τη φορά εκπροσωπούσε την Κ.Ε.Π.Μ.

Επισημαίνω δε ότι,

α) πέρα από κάθε λογική και πρακτική, όπως αυτή διατυπώνεται στον «Κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου» και ειδικότερα στο άρθρο 4 και στο άρθρο 5 παρ. 6 (για το θέμα της ερώτησης της ΕΥΔΑΠ δεν συντρέχει προφανώς ο λόγος της παρ. 7 του Α.5),
β) παρά τους αριθ. Πρωτοκόλλου  που έλαβα για τα παραπάνω θέματα i και ii, αλλά και την καθ’ όλα νόμιμη  διαδικασία που ακολουθήθηκε από μέρους μου,
εισπράξαμε ως πολίτες από τον  Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Κονιδάρη  απαξίωση, λοιδορία  -και το χειρότερο- την ειρωνεία του! Την ειρωνεία ενός αιρετού συμπολίτη μας, ενός εκλεγμένου της τοπικής μας κοινωνίας!

Είναι φανερό ότι, όπου οι προβοκατόρικες πρακτικές αντικαθιστούν τον ουσιαστικό πολιτικό λόγο, παραγκωνίζουν τόσο το πνεύμα που διέπει τον Καλλικράτη όσο και την ίδια την κοινωνία. Πόσο μάλλον όταν μεταδίδεται άμεσα η αίσθηση στους πολίτες του νησιού ότι επιχειρείται φίμωση συγκεκριμένων πρωτοβουλιών που μόνο σκοπό έχουν την ευημερία και το συμφέρον της Μεγανησιώτικης κοινωνίας.

Ο  δήμαρχος κ. Στάθης Ζαβιτσάνος κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτημα της  αρχηγού της αντιπολίτευσης κ. Αικ. Καβαδά σχετικά με  καταγγελία του ίδιου του Δημάρχου κατά  ιδιώτη για παράνομες κατασκευές στην  θάλασσα. ΒΛΕΠΕ TO ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ερώτηση για το θέμα των αγροτικών γιατρών (δημοτικός σύμβουλος Κων/νος Αυγερινός).


 

Το Meganisi News είχε εκφράσει την ανησυχία του σχετικά με το θέμα των αγροτικών ιατρών (15/4/2011)  και -ώ  του θαύματος!- επιβεβαιώνεται δια στόματος του δημοτικού συμβούλου της Αντιπολίτευσης κ. Κων/νου Αυγερινού με ερώτηση προς τον δήμαρχο. ΒΛΕΠΕ ΤO ΣΧΕΤΙΚO VIDEO


 

Αργότερα, με διευκρινιστική ερώτηση του κ. Τάσου Μάνζαρη για το ποιούς πολίτες εννοεί ο δήμαρχος ότι βρίσκονται πίσω απ την καταγγελία, δεν έλαβε συγκεκριμένη  απάντηση  και, κατόπιν αυτού, ο  κ. Μάντζαρης έκανε δήλωση συμπαράστασης  στον συγκεκριμένο (παραβάτη) επιχειρηματία.

Θέμα 9: «Αίτηση Φερεντίνου Πανογιώργου και άλλων δημοτών για χαρακτηρισμό  δρόμου ως κύριου δημοτικού» με εισηγητή τον κ. Δήμαρχο.

Έπειτα  από καθοριστική, όπως εξελίχθηκε, παρέμβαση  του δημοτικού συμβούλου της Αντιπολίτευσης  κ. Αργύρη  Γεωργίου (ομολογουμένως ουσιώδης), το θέμα οδηγήθηκε σε αναβολή για πληρέστερη ενημέρωση  από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου εν μέσω διαμαρτυριών του τέως  δημάρχου.

Θέμα 11: «Αγορά ακινήτου για εγκατάσταση βιολογικού» με εισηγητή τον κ. Δήμαρχο. Εδώ τέθηκε θέμα καταλληλότητας  του συγκεκριμένου  τύπου  διαχείρισης αποβλήτων compact και όχι κάποιου άλλου πιθανόν καλύτερου, και υπήρξε δέσμευση από πλευράς όλων να επανεξεταστεί  που ούτως ή άλλως  είναι  «φλέγον».

Θέμα 12: «Έπικαιροποίηση  κανονιστικής απόφασης χρήσης κοινοχρήστων χώρων».

Στο συγκεκριμένο  θέμα και στο άρθρο 6 της συγκεκριμένης  απόφασης γίνεται λόγος για απαγόρευση σταθερών παραπηγμάτων σε δημοτικούς χώρους. Διευκρινίστηκε η βούληση για μετάβαση σε έναν καλύτερο και πιο παραδοσιακό τρόπο στέγασης των πελατών και μάλιστα φιλικότερο προς το περιβάλλον,  αλλά όχι με τρόπο που να αιφνιδιαστούν οι επαγγελματίες.

Θέμα 14. Έγκριση ή μη του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Μεγανησίου.
(Εισηγητής: ο κος Δήμαρχος )
Σ’ αυτό το θέμα, μάθαμε ότι για να λειτουργήσει ο δήμος σωστά χρειάζεται ακόμα 15 υπαλλήλους να προσληφθούν ή να μεταταχθούν, συνολικά 29 μόνιμους (μαζί με όσους υπηρετούν σήμερα), πράγμα που προκάλεσε τη φανερή θυμηδία όλων όσων βρίσκονταν στην αίθουσα.

Θέμα15: « Έγκριση ή μη σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης Πλαισίου, μεταξύ του Δήμου, του Ελληνικού Δημοσίου (εκπροσωπούμενο από τον Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και τον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας) και της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ή θυγατρική αυτής για την εγκατάσταση, διαχείριση και λειτουργία συστημάτων παραγωγής, επεξεργασίας και διανομής πόσιμου ύδατος και συλλογής και επεξεργασίας λυμάτων και εξουσιοδότηση υπογραφής». Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.
Το τελευταίο και το πιο επεισοδιακό. Ο  κ. Δήμαρχος, αν και αλλάζει πολλές φορές το περιτύλιγμα, το δώρο επιστρέφεται. Ο ίδιος μάλιστα παραδέχεται ότι αγνοήθηκε παντελώς από την Λευκάδα. ΒΛΕΠΕ VIDEO


 
Στο θέμα της ΕΥΔΑΠ έγινε και μια ουσιώδης τοποθέτηση  της  αρχηγού της αντιπολίτευσης κ. Αικατερίνης Καββαδά, σε βαθμό μάλιστα που συμφώνησε μαζί της και ο αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Κονιδάρης.

Αντιλαμβανόμενος ο δήμαρχος ότι η εισήγησή του δεν θα εγκριθεί, προσπαθεί να την «σώσει» και να την παρουσιάσει με καινούριο περιτύλιγμα εν μέσω διαμαρτυριών της αντιπολίτευσης. Τι κάνει; Αποσύρει την πρόταση!

Προσέξτε το παρακάτω γιατί πρόκειται για θέμα ουσίας:
Πριν το διαλύσουνε κι ενώ οι μισοί  σύμβουλοι, χωρίς προτροπή του προέδρου είναι  όρθιοι, ερωτώ τον δήμαρχο – αναφέροντάς του ότι δεν καλύφθηκα:  με δεδομένο ότι η συνεργασία ΕΥΔΑΠ- Δήμου Λευκάδας  έχει αποφασιστεί, δύναται η εταιρία «να μπει  από  την πίσω πόρτα» λέγοντάς μας ότι τα υπόγεια ύδατα τής ανήκουν; Η απάντηση; Ένα τέτοιο σενάριο δεν πρέπει να αποκλειστεί!

Σε μια τέτοια περίπτωση η κουβέντα είναι «εκ των ουκ  άνευ»!

Γιώργος Γαβρίλης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

5 Σχόλια

 1. Είναι πλέον προφανές , ότι η πολιτική που ακολουθεί η άρχουσα τάξη του νησιού απέναντι στην Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μεγανησίου , είναι αυτή της υποβάθμισης.
  Η στρατηγική αυτή δεν είναι φυσικά πρωτόγνωρη , ούτε πρωτοεμφανιζόμενη στα πολιτικά πεπραγμένα . Είναι μία πολιτική η οποία εφαρμόζεται κατά κόρον σε οποιαδήποτε φωνή δεν συστρατεύεται με την εξουσία ανά τον κόσμο.
  Η λογική της είναι πολύ απλή:
  α)Προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει καμία φωνή διαφορετική από την δική μας ( στην προκειμένη περίπτωση πατώντας πάνω στο ότι η Κ.Ε.Π.Μ. δεν είναι θεσμοθετημένο όργανο )
  β)Προσπαθούμε , όσο μπορούμε , η φωνή αυτή να μη ακούγεται προς τα έξω.
  Έτσι θεωρούν ότι θα κρατήσουν χαμηλά τα όποια επίπεδα διαφοροποίησης και ότι απρόσκοπτοι θα μπορούν να λειτουργούν κατά το δοκούν.
  Το θέμα μας όμως αγαπητοί συντοπίτες δεν είναι τι κάνουν αυτοί, αλλά τι κάνουμε εμείς. Εμείς λοιπόν έχουμε υποχρέωση ηθική απέναντι στο νησί μας να ενημερωνόμαστε για τα πεπραγμένα του νησιού από διάφορες πηγές ενημέρωσης, να ψάχνουμε την αλήθεια και να πιέζουμε την εκάστοτε δημοτική αρχή προς την σωστή κατεύθυνση είτε συμπολιτευόμενη μαζί της είτε ερχόμενοι σε σύγκρουση με αυτήν ανάλογα με το συμφέρον του τόπου μας και μόνον αυτού. Μόνο έτσι θα προοδεύσουμε ως Μεγανήσι.

  1. Θα ήθελα να προσθέσω και ένα τρίτο στοιχείο, μια πολύ παλιά και δοκιμασμένη τακτική, μιας και οι εκάστοτε καρεκλοκένταυροι δεν φείδονται μέσων και τρόπων για να πετύχουν το σκοπό τους -ο σκοπός αγιάζει τα μέσα-, τη διασπορά φημών, κουτσομπολιών και σχολίων εις βάρος της όποιας κίνησης και των όποιων προσώπων την στηρίζουν. Κι αυτό κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη να σταθούμε ακλόνητοι απέναντι σε τέτοιες αήθεις πρακτικές.

 2. -Αγαπητέ κε Γαβρίλη, έχω καταλάβει ότι σας δημιουργώ δυσανεξία, παρ’ όλα αυτά θα αναζητήσω για μια ακόμα φορά τη θαλπωρή του φιλόξενου σάιτ σας, με σκοπό να εκθέσω μια κάπως διαφορετική προσέγγιση. Ευχαριστώ για την κατανόησή σας.

  α) Δεν «αποσιωπήθηκε» απολύτως τίποτε στο ΔΣ. Για την επιστολή (και όχι αίτηση) της ΚΕΠ για το λιμάνι τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος προ ημερήσιας διάταξης. Το ΔΣ, αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει, έχει κανόνες λειτουργίας όπως προβλέπει και ο Νόμος, οι οποίοι προφανώς δε συμφωνούν με αυτούς που έχετε εσείς (και κάποιοι άλλοι) κατά νου.

  β) Ο κος Μάντζαρης Αναστάσιος κι εσείς που εκπροσωπούσατε την ΚΕΠ διαμαρτυρηθήκατε για απαξίωση, και ξανά σας απαντήθηκε ότι δεν απαξιώνεται κανένας, ούτε καν αυτός που έρχεται στο ΔΣ μόνο για να βρίσει (και είχαμε εκεί μερικούς τέτοιους, αλλά θα πρέπει να σας διέφυγε γιατί δεν είδα κάποια αναφορά στο ρεπορτάζ). Απλά, ο όποιος διάλογος θα πρέπει να γίνεται με κανόνες και θεσμικά, εκτός κι αν διαφωνείτε, οπότε το συζητάμε.

  γ) Η επιστολή σας, όπως σας δόθηκε η εξήγηση, αφορούσε το ζήτημα της ΕΥΔΑΠ, στο οποίο υπήρχε σχετικό θέμα στην ημερήσια διάταξη. Ο ίδιος παραδεχτήκατε στο τέλος ότι σας κάλυψε, πλην ενός σημείου, του αν θα ανήκουν στην ΕΥΔΑΠ όλα τα ύδατα. Την απάντηση που λέτε ότι πήρατε στο τέλος του άρθρου σας, προσωπικά δεν την άκουσα, όπως μάλλον δεν ακούσατε και την δική μου μονολεκτική απάντηση: «Όχι!».

  δ) Τον Κανονισμό Λειτουργίας του ΔΣ, τον γνωρίζω καλά, εφόσον εγώ τον συνέταξα. Ποιό άρθρο του παραβιάστηκε κατά την άποψή σας; Γιατί τα άρθρα που επικαλείστε μιλούν για την σύγκλιση του συμβουλίου (άρθρο 4), όπου δεν υπάρχει ούτε καν υποψία παρατυπίας, καθώς και τον χώρο διεξαγωγής της συνεδρίασης (άρθρο 5). Μπορεί κανείς να το διαπιστώσει εύκολα ανατρέχοντας στον κανονισμό εδώ: http://www.meganisi.gov.gr/LinkClick.aspx?fileticket=kB26B41nS64%3d&tabid=246

  Επίσης το άρθρο 5 δεν έχει παράγραφο 6, οπότε δυσκολεύομαι να καταλάβω τι ήταν αυτό που έγινε «πέρα από κάθε λογική και πρακτική». Εκτός κι αν εννοείτε ότι διαφωνείτε γενικά με την κατάρτιση της θεματολογίας. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορώ να σας βοηθήσω, εκτός και αν ο Υπουργός Εσωτερικών δημοσιεύσει καμιά εγκύκλιο που να σας επιτρέπει κατ’ εξαίρεση να καταρτίζετε εσείς τα θέματα του ΔΣ Μεγανησίου, πράγμα που θα μου γλιτώσει πολύ κόπο και χρόνο και είμαι βέβαιος ότι θα έχει και εξαιρετικό ενδιαφέρον.

  ε) Η «ειρωνεία», θα μου επιτρέψετε, δεν μπορεί να είναι χειρότερη από τη «λοιδορία», η οποία σημαίνει χλευασμό. Η ουσία βέβαια είναι το ότι δεν υπήρξατε θύμα σε τίποτε από όλα αυτά. Το μόνο που έκανα (και μάλλον σε αυτό αναφέρεστε για να με στοχοποιήσετε) ήταν να επισημάνω ότι «επερώτηση» συνήθως καταθέτουν βουλευτές προς τους υπουργούς, ενώ πιο σωστό θα ήταν να πούμε «ερώτηση». Η λεκτική αυτή διευκρίνιση κατά την άποψή σας αποτελεί κατάλυση της δημοκρατίας; Από κει και μετά βέβαια σας υπερασπίστηκε ο κος Μάντζαρης που άρχισε να εκτοξεύει με πραγματικά ειρωνική χροιά εκφράσεις όπως («άξιος ο Πρόεδρος, μπράβο λεβέντη μου, είσαι μορφωμένος εσύ, το ξέρουμε» κτλ). Αυτή ήταν και η μόνη ειρωνία που πρόσεξα, αν και την προσπέρασα αβρόχοις ποσί.
  Όσο για την απαξίωση, πήρατε τον λόγο όσες φορές κι αν τον ζητήσατε, κι εσείς και ο κύριος Μάντζαρης. Παρακάμπτουμε το γεγονός των διακοπών, της υπέρβασης χρόνου, τις συνεχείς παρεκβάσεις κτλ, δεν έχω σκοπό να γίνω λεπτολόγος. Εξάλλου τα βίντεο είναι αψευδείς μάρτυρες. Αν όμως μιλήσατε συνολικά 6 ή 7 φορές και θεωρείτε κάτι τέτοιο απαξίωση, σε ποιον αριθμό τοποθετήσεων θα είστε ικανοποιημένος ώστε να μην αισθάνεστε παραγκωνισμένος και «φιμωμένος»;

  στ) Πολλά θα μπορούσα να θίξω ακόμα, μα θα σταθώ σε ένα μόνο. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγισή σας στο θέμα της ΕΥΔΑΠ. Όχι μόνο αφήνετε να εννοηθεί ότι η κα Καββαδά (που δικαιωματικά μιλούσε πρώτη σύμφωνα με τον Κανονισμό) επηρέασε τον Αντιδήμαρχο, λες και ο κος Κονιδάρης δεν είχε άποψη, δηλωμένη μάλιστα δημόσια, ή λες και είναι ετερόφωτος, αλλά επιπλέον αποκρύπτετε και τις τοποθετήσεις των άλλων συμβούλων, όπως πχ του κου Μάντζαρη Τάκη ή τη μακροσκελή δικιά μου (τέσσερις έντυπες σελίδες, που υπήρχαν στα έδρανα και μόνο η κυρία Καββαδά πήρε αντίτυπο, ενώ ήταν και παραμένουν στη διάθεση καθενός).
  Έχω λοιπόν την αίσθηση ότι ο λόγος που παρουσιάζετε ένα μόνο μέρος αυτής της συζήτησης (για παράδειγμα ούτε κουβέντα για τις σκαιές επιθέσεις πολιτών προς τον Δήμαρχο και το ΔΣ και τις ύβρεις του τύπου «είσαι χαλβάς») είναι πια προφανής και, απ’ ότι φαίνεται, πασίγνωστος. Το ίδιο ισχύει και για την προσωπική σας οπτική και ερμηνεία, όπως την έχουμε γνωρίσει μέσα από τα «ρεπορτάζ» σας και η οποία ελάχιστα κινείται μέσα στο πλαίσιο του μότο «ανεξάρτητη, αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση». Αν η συντακτική ομάδα του ΜΝ (που, τουλάχιστον για μένα, εξακολουθεί να παραμένει άγνωστη) έχει διαφορετική άποψη από τον συντάκτη-αρθρογράφο της, ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων για την χρήση του μότο.

  Υ.Γ. Λέει κάπου πιο πάνω στο σχόλιό του ο αγαπητός κύριος Σπύρος Ε. Κατωπόδης: «έχουμε υποχρέωση ηθική απέναντι στο νησί μας να ενημερωνόμαστε για τα πεπραγμένα του νησιού από διάφορες πηγές ενημέρωσης (…)». Συμφωνώ απόλυτα (με τη συγκεκριμένη φράση). Αυτός είναι και ο λόγος που πήρα το θάρρος να σας ενοχλήσω για μια ακόμα φορά με την δικιά μου οπτική. Ευχαριστώ ξανά για τη φιλοξενία και την υπομονή σας.

  1. Ονοματολογίες και άκρατος βερμπαλισμός μέσα στα οποία χάνεται η πολιτική και κοινωνική ουσία. Με τη μαρίνα και τα συγκεκριμένα ερωτήματα, που κι αυτά αποτελούν αίτημα για συγκεκριμένη απάντηση, τι γίνεται; Όχι τοποθετήσεις,-αυτές τις ακούσαμε όταν συζητιόταν η εκμίσθωσή της σε ιδιώτη-, απαντήσεις!

  2. Καλημέρα σας κύριε Κονιδάρη , συγχωρέστε με που δεν απάντησα άμεσα στο σχόλιό σας που έφτασε σχεδόν ταυτόχρονα με μια συκωταριά τηγανητή (απ τα κατσίκια μου) στο τραπέζι και μια μπουκάλα σπιτικό κρητικό κρασί , περιττό να σας πω ότι προτίμησα να ενισχύσω την χοληστερίνη μου . Αργότερα ( μετά την μπουκάλα) η πρόταση του κρεβατιού ήταν δελεαστικότερη της δική σας.

   Σήμερα λοιπόν, μιας και βρέχει και δεν μπορώ να κάνω προγραμματισμένες εργασίες μου ,σηκώνω το γάντι μιας και που ποτέ δεν το άφησα να πέσει χάμω όλες τις προηγούμενες φορές.

   Εδώ πρέπει να απαντάτε επί της ουσίας ,διότι δεν βρίσκεστε στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και φιλοξενούμαστε σε ουδέτερο γήπεδο.
   Ξεχνάτε νομίζω την επανάληψη του φαινομένου που αποκλείει την τυχαιότητα!
   Να σας υπενθυμίσω- και μιλάω για τα θέματα που εγώ έχω φέρει στο συμβούλιο, μιας που η κίνηση απαντά μέσω ανακοινώσεων συνολικά- ότι και το θέμα της βοήθειας στο σπίτι , είχε την ίδια τύχη της επίκαιρης (λόγω γεγονότων στο δημοτικό συμβούλιο της Λευκάδας) ερώτησης για το νερό (κι όχι επερώτησης ,όπως λάθος ειρωνευτήκατε) που προηγήθηκε περισσότερο από μία εβδομάδα του θέματος του συμβουλίου. Στο θέμα που και πάλι με αριθ .πρωτοκόλου έθεσα για την «βοήθεια στο σπίτι» παρότι επικοινωνήσατε μαζί μου και μου προτείνατε να είμαι εισηγητής, εντούτοις μέχρι σήμερα δεν το έχετε πράξει παραβιάζοντας το νόμο που ορίζει απάντηση εντός μηνός.Τώρα ίσως τις κατευθύνσεις «Ραγκούση» εσείς να τις εντάξατε στο άρθρο 14 , αυτό όμως δεν αναιρεί την ουσία που θέλει ,οτιδήποτε γραπτό αναφέρεται στο δημοτικό συμβούλιο και τον δήμαρχο να διαβάζετε κι εκείνο να αποφασίσει αν τυγχάνει συζητήσεως κι όχι ο πρόεδρος!

   Ο κ .Μάντζαρης αν και γνωστός και φίλος, ενήλικας είναι και πράττει «κατά το δοκούν», είναι στην διακριτική του ευχέρεια να απαντήσει.
   Το ίδιο θέλω να πιστεύω ότι ισχύει και για τον κύριο Κονιδάρη Θανάση που να σας υπενθυμίσω –πλην της τελευταίας – όλες τις προηγούμενες φορές τον είχα στηρίξει. Αφήστε τον λοιπόν χωρίς συνήγορο, όποτε αποφασίσει να μιλήσει. Να είστε κάτι παραπάνω από βέβαιος ότι έχουμε πολλά να πούμε!
   Τώρα για τις «ύβρεις» που εσείς επιτρέπετε από συγκεριμμένα άτομα , μήπως σας βολεύει για να γενικεύσετε τους χαρακτηρισμούς «επί δικαίων και αδίκων» και να φανεί και λίγο ο δήμαρχος βαλλόμενος και να αποκτήσει την έτσι κι αλλιώς εκφραζόμενη συμπάθειά μας;
   Όσον αφορά την παρέμβασή σας και την 4σέλιδη επιστολή σας , έχετε δίκιο η είδηση ήταν πως σας ακούσαμε να παίρνετε θέση σε ένα από τα θέματα , έπειτα από 7 συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Όμως επί της ουσίας και 10σέλιδη να ήταν αφού αργότερα όταν ο δήμαρχος απέσυρε το θέμα προκλητικά ενώπιον σας, αντί να χτυπήσετε γροθιά στο τραπέζι και να απαιτήσετε –ως οφείλατε έναντι των ψηφοφόρων σας- να καταψηφιστεί η πρόταση «ποιήσατε την νήσσαν», αναγκάζοντας την αρχηγό της αντιπολίτευσης να σας χαρακτηρίσει «μαντρί».
   Τελειώνοντας κύριε Κονιδάρη αισθάνομαι την ανάγκη να ξεκαθαρίσω ότι δυσανεξία δεν μου προκαλεί κανένας άνθρωπος στον κόσμο , πόσο μάλλον εσείς.Δυσανεξία μου προκαλούν πρακτικές και πολιτικές! Ευχαριστώ για την παρέμβασή σας, μου δώσατε την ευκαιρία για περαιτέρω διευκρινήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights