Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Οκτωβρίου 2019

LEADER ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Χάνεται το πρόγραμμα, έρχεται ο εισαγγελέας…

Σε “ναυάγιο”  οδηγήθηκε η ύστατη προσπάθεια  να σωθεί το πρόγραμμα

Έξι αγωγές  στους δύο μήνες της θητείας του έλαβε ο πρόσφατα παραιτηθείς από την την προεδρία της LEADER Aναπτυξιακής Λευκάδας κ. Γεράσιμος  Λιβιτσάνος, που σε συνδυασμό με το  “ΝΙΕΤ” που εισέπραξε από τους νεοεκλεγμένους για συνεργασία και συμμετοχή αποφάσισε ν΄αποχωρήσει μην τον βρούν τα …χειρότερα !

Και τα χειρότερα σίγουρα βρίσκονται καθ’ οδόν αφού επ΄ουδενί οι  εκλεγμένοι στον δήμο και την Περιφέρεια  θα δώσουν “άφεση αμαρτιών”  στους απερχόμενους, την στιγμή που όχι μόνο οι ψηφοφόροι τους, αλλά ολόκληρη η Ελλάδα έχει στραμμένα τα μάτια της σε Λευκάδα και Περιφέρεια Ιονίων Νήσων,  όπου ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει “δείγματα γραφής” και εξετάσεις για την επόμενη μέρα.

Ορκωτός λογιστής   και εισαγγελέας  λοιπόν όχι μόνο στην LEADER,  αλλά και οπουδήποτε υπάρχει υποψία ατασθαλιών ή  σκανδάλων.

Χρήματα χωρίς εγγυήσεις, παράνομες προσλήψεις, δικαιούχοι του προγράμματος που δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν στους υποψηφίους, απλήρωτη εφορία, ενοίκια, ρεύματα. Ακούστε όλα όσα ανέφερε σχεικά με το θέμα στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουνιάκη ό πρώην πρόεδρος της LEADER αναπτυξιακής κ. Γεράσιμος Λιβιτσάνος:

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Update: Στη Γ΄ ζώνη η Λευκάδα για το επίδομα θέρμανσης. Ποια είναι τα πλαφόν κατανάλωσης και επιστροφής φόρου για τη Λευκάδα

Θεσπίζεται ανώτατο πλαφόν κατανάλωσης και επιστρεφόμενου φόρου ανά γεωγραφική ζώνη (η χώρα χωρίζεται σε τέσσερις γεωγραφικές ζώνες). Για τη Λευκάδα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *