Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Αυγούστου 2020

Ευχαριστήριο μήνυμα του Στάθη Πολίτη (εκλεγμένος Πάρεδρος Κατωμερίου με την δημοτική παράταξη «Μεγανήσι… με Όραμα»)

Φίλες και φίλοι,

στις 18 Μαΐου ξεκίνησε μια νέα εποχή με όραμα για το Μεγανήσι. Μια εποχή προκλήσεων, στην οποία καλούμαστε να συμβάλλουμε όλοι μαζί τα μέγιστα για την πρόοδο του νησιού μας.

Η δημοτική παράταξη «Μεγανήσι …με Όραμα» με επικεφαλής τον εκλεγέντα Δήμαρχο Μεγανησίου κ. Παύλο Δάγλα είναι αυτή που στην επόμενη πενταετία καλείται από την Μεγανησιώτικη κοινωνία να οδηγήσει το Μεγανήσι και τους Μεγανησιώτες σε αυτή τη νέα πορεία.

Στον αγώνα αυτό δήλωσα από την αρχή παρών και η απόφασή μου αυτή δεν είχε να κάνει με προσωπική φιλοδοξία ή ματαιοδοξία. Ήταν και είναι ενσυνείδητη πράξη, διότι θέλω να προσφέρω στον τόπο μου, θέλω να προσφέρω στο χωριό μας το Κατωμέρι το νησί μας το Μεγανήσι όπου γεννήθηκα, ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου, με όσες δυνάμεις διαθέτω. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, αλλά ένας απλός άνθρωπος όπως όλοι μας που πιστεύω ότι πολιτική μπορούμε να παράγουμε όλοι μαζί, με στόχους, με όραμα, με διαφάνεια, με συμμετοχή, με αυτά που μας ενώνουν παρά με αυτά που μας χωρίζουν.

Η Μεγανησιώτικη κοινωνία και ειδικότερα αυτή του Κατωμερίου μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και με εξέλεξε στο Τοπικό Συμβούλιο, εμπιστευόμενη στο πρόσωπο μου την εκπροσώπησή της σε αυτό για την επόμενη παενταετία. Στο σημείο αυτό θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον εκλεγέντα Δήμαρχο Παύλο Δάγλα για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, αλλά και την οικογένειά μου για την αγάπη, την κατανόηση, τη στήριξη και για το χρόνο που εφεξής θα δανείζομαι για να τον καταθέτω στις κοινές υποθέσεις της τοπικής κοινωνίας μας.

Έχοντας συναίσθηση της τιμής και της ευθύνης, δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος της αγάπης και της εμπιστοσύνης σας.

 Στάθης Πολίτης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Παραίτηση προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών Μεγανησίου, γενική συνέλευση και στο βάθος…εκλογές

Δελτίο Τύπου Συλλόγου Εμπόρων και Επαγγελματιών Δήμου Μεγανησίου. Προ ημερών ως Γραμματέας του Συλλόγου παρέλαβα την ακόλουθη ανακοίνωση παραίτησης από […]

Δωρεάν συμμετοχή-διαφήμιση επιχειρήσεων Μεγανησίου από το “smart island” (Δείτε και σχετικό βίντεο για την εφαρμογή)

Οι επιχειρηματίες στο Μεγανήσι έχουν τη δυνατότητα να διαφημιστούν μέσω του προγράμματος smart-island –   ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Α […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *