Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Οκτωβρίου 2018

“Όνειρο θερινής νυκτός” η διαχειριστική επάρκεια του δήμου Μεγανησίου

Αδειάζει από υπαλλήλους. Με 8μηνίτες των 400 ευρώ παλεύει  να λειτουργήσει

Καθημερινά προστίθενται και νέα προβλήματα στα συρτάρια του δήμου Μεγανησίου, αναμένοντας τον νέο ένοικο της πενταετίας που δεν είναι άλλος από τον πρόσφατα νεοεκλεγέντα Παύλο Δάγλα. Στις μεταφορές μαθητών, στην ακύρωση του σχεδιασμού των ΣΜΑ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων από την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένου και του σχεδιασμού για τα απορρίμματα του Μεγανησίου, απειλείται και η ή ίδια ομαλή λειτουργία του δήμου στις καθημερινές απαιτήσεις, αφού στερείται τριών μονίμων υπαλλήλων και μίας εποχικού για το επόμενο διάστημα.

Η μία βρίσκεται σε άδεια  λοχείας, η δεύτερη καταθέτει χαρτιά συνταξιοδότησης, την  τρίτη πρόσφατα μαθαίνουμε πως ο απερχόμενος δήμαρχος  υπογράφει αίτηση μετάταξή της στον δήμο Λευκάδας και η τέταρτη απολύεται λόγω παρέλευσης του 8μήνου της συμβάσεώς της.

‘Ετσι εκτός του ότι δυσκολεύεται η καθημερινή λειτουργία του δήμου Μεγανησίου, πρακτικά γίνεται “άπιαστο όνειρο” η πολυσυζητημένη διαχειριστική του επάρκεια.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για την κάλυψη της θέσης του χειριστού ταχυπλόου σκάφους από τον δήμο Μεγανησίου

Την κάλυψη της θέσης του χειριστού  σκάφους-ασθενοφόρου διάρκειας ενός έτους  μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ  προκηρύσσει  ο δήμος Μεγανησίου. Σύμφωνα με την […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *