Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Σεπτεμβρίου 2020

Ευχαριστήριο μήνυμα του νεοεκλεγέντα δημάρχου Λευκάδας Κώστα Δρακονταειδή

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες

Καστού, Καλάμου, Λευκάδας.

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε την διοίκηση του Δήμου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια και είναι πάρα πολλοί. Άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν καμία ιδεολογική ή πολιτική σχέση και με τις δικές μου, προσωπικές απόψεις, που όμως έδωσαν την μάχη με πολύ καθαρό τρόπο.                                                                

Το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής ήταν νίκη των πολιτών, η δική σας νίκη!

Σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον, μέσα σε συνθήκες  κατεδάφισης κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων και φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού,στείλατε ένα δυνατό μήνυμα αξιοπρέπειας και ελπίδας. Σηκώσατε μεγάλο βάρος και αντέξατε, δεν γονατίσατε αλλά μείνατε όρθιοι!

Πίσω από αυτή την συλλογική προσπάθεια δεν κρύβεται καμιά ιδιοτέλεια, παρά μόνο η αγάπη για τον τόπο. Δώσαμε και δώσατε τη μάχη με αποφασιστικότητα, στηρίζοντας ξεκάθαρες θέσεις για την αυτοδιοίκηση που οραματιζόμαστε, για τη Λευκάδα που θέλουμε.

Αναλαμβάνουμε την 1η Σεπτεμβρίου έχοντας συναίσθηση της ευθύνης και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα δώσουμε μάχη για να ανταποκριθούμε στις μεγάλες προσδοκίες σας.

Τώρα έχουμε να κάνουμε πολλά και θέλουμε να τα κάνουμε μαζί σας! Δύσκολα πράγματα, σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Όμως η ενεργή συμμετοχή σας μπορεί να κάνει τη διαφορά και να γεννήσει την ελπίδα για τον τόπο που αγαπάμε. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε με την κεντρική εξουσία εφόσον εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του τόπου, αλλά και να συγκρουστούμε αν με τις αποφάσεις της τα αντιστρατεύεται. Παράλληλα θέλουμε να κτίσουμε σχέσεις συνεργασίας με την αιρετή Περιφέρεια.

Γι’ αυτό σας καλούμε, να πορευτούμε μαζί διεκδικώντας τα δικαιώματά μας, στα πλαίσια ενός Δήμου που θα τον χαρακτηρίζει αίσθημα ευθύνης για τους δημότες του. Να μας στηρίζετε και να μας ελέγχετε καθημερινά.

Καλούμε επίσης όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου σε μια κοινή πορεία συνεργασίας και δημιουργικής – προοδευτικής σύνθεσης, προκειμένου να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν και να πετύχουμε αυτά που μας αξίζουν.

Ο τόπος μας είναι πολύ μικρός για να τον μοιράσουμε αλλά αρκετά μεγάλος για να μας χωρέσει όλους!

 

Κωνσταντίνος Δρακονταειδής

Δήμαρχος Λευκάδας

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Προσπάθεια “εξωραϊσμού” και μετακύλισης ευθυνών από τον νέο διοικητή του Νοσοκομείου Λευκάδας για την κατάσταση της υγείας στην Λευκάδα

Οι προηγούμενοι φταίνε που δεν έχουμε Αγροτικούς Ιατρούς  στο Μεγανήσι! Αυτό ισχυρίστηκε ούτε λίγο, ούτε πολύ ο νέος διοικητής του […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *