Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Ιανουαρίου 2022

Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2014. Μηνύματα υποψηφίων (3η αναν.)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΓΥΡΗ ΓΙΩΡΓΟΥ

Έχοντας δώσει έναν ειλικρινή και τίμιο αγώνα κατάφερα να εκλεγώ για 5η φορά Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μεγανησίου.
Ευχαριστώ θερμά όσους με στήριξαν με την ψήφο τους.

ΔΗΛΩΣΗ
του Γιώργου Ράπτη Υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη με τον
συνδυασμό «Μεγάλο Ιόνιο»
για τις Περιφερειακές Εκλογές

Φίλες και φίλοι

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συντοπίτες μου, άνδρες και  γυναίκες, που εμπιστεύτηκαν και στήριξαν τον συνδυασμό μας ΜΕΓΑΛΟ ΙΟΝΙΟ στις περιφερειακές εκλογές στις 18 Μάη 2014.
Προ πάντων θέλω να συγχαρώ τους έξι συνεργάτες μου, τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, γιατί σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος της προσπάθειας που κάναμε.
Προφανώς το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αποτρέψουμε το άγριο παιχνίδι του νέου δικομματισμού για την εξουσία, από όσους το υποστήριξαν με κάθε τρόπο, ακυρώνοντας έτσι στην πράξη τα λόγια τα μεγάλα για το πως υπηρετούνται τάχα οι αυτοδιοικητικοί θεσμοί και οι ρόλοι.
Δώσαμε όμως τη δική μας μάχη και καταδείξαμε για το συνδυασμό μας στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας το καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα από όλο το Ιόνιο. Κερδίσαμε τελικά άνετα τη δεύτερη θέση, παρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε και σε πείσμα αυτών που επιμένουν να περιφέρουν την άρνηση τους, διεκδικώντας ρόλους επί ματαίω.
Θα συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά, ενθαρρυμένοι από τη νέα προοπτική που διαγράφεται, υπηρετώντας αρχές και ιδέες, με ελπίδα για το μέλλον, με πίστη στους νέους ανθρώπους και στο καινούριο που έρχεται.
Εύχομαι καλά αποτελέσματα στους εκπρόσωπους των δυο συνδυασμών που πλειοψήφησαν στις περιφερειακές εκλογές και σωστή ανταπόκριση στο ρόλο που θα τους αναδείξει ο κυρίαρχος λαός στις επαναληπτικές εκλογές στις 25 Μάη 2014 για το καλό των κατοίκων της Περιφέρειας Επτανήσων και φυσικά της Λευκάδας και των νησιών της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΠΤΗΣ
Λευκάδα 20-5-2014

ΔΗΛΩΣΗ
του Σπύρου Πολίτη
Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ
με τον ΚΩΣΤΑ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗ

Λευκάδα 19-5-2014

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω, τους Λευκαδίτες που με τίμησαν με την επιλογή τους, στο όνομα μου, στις χτεσινές δημοτικές εκλογές.
Να ευχαριστήσω επίσης κι όσους δε με ψήφισαν για την υπομονή που είχαν να με ακούνε, είτε είναι αυτοί υποστηρικτές του συνδυασμού μας , είτε φίλοι των υπολοίπων συνδυασμών.
Να ευχαριστήσω επίσης τα παιδιά στο φέισμπουκ , με τα οποία, είτε συμφωνούσαμε είτε διαφωνούσαμε, για τους γόνιμους και αρκετές φορές έντονους διαλόγους και ειδικά τον Βαγγελάκη ( ξέρει πολύ καλά αυτός ποιος είναι)!
Σε περίπτωση που ο Κώστας Δρακονταειδής εκλεγεί Δήμαρχος φαίνεται ότι. Εκτός απροόπτου, θα είμαι δημοτικός σύμβουλος. Σ αυτή τη περίπτωση, σας υπόσχομαι να καταβάλω κάθε προσπάθεια για το καλό όλων των Λευκαδιτών και την πρόοδο του τόπου μας σε κάθε κατεύθυνση.
Επίσης υπόσχομαι να είμαι ταπεινός υπηρέτης κι όχι “εξουσία”, γιατί αυτό το πιστεύω βαθιά.
Το κυριότερο μέλημα μου θα είναι η νεολαία του νησιού μας, που για μένα ήταν πάντα η προτεραιότητά μου.
Καλή δύναμη κι επιτυχία στον συνδυασμό μου και καλό και έντιμο αγώνα , ανάμεσα στο ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ και στο: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΑΝΙΑ.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Φίλες  και φίλοι,

θεωρώ υποχρέωσή μου να  ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας, δίνοντάς μου την πρώτη θέση σε σταυρούς από όλες τις παρατάξεις στις Δημοτικές εκλογές τις 18ης  Μαΐου.

Η εμπιστοσύνη σας είναι τιμή και ευθύνη για μένα να συνεχίσω να προσφέρω στη Λευκάδα με συνέπεια, δημιουργικότητα και  πάνω απ΄ όλα με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια.
Ευχαριστώ και αυτούς που έκαναν τελικά μια άλλη επιλογή. Άλλωστε αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν: Γιατί η Λευκάδα είναι «πάνω» απ όλους μας και «μέσα» σε όλους μας.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ τους υποψηφίους όλων των συμμετεχόντων συνδυασμών σε αυτές τις εκλογές για τον πολιτισμένο αγώνα που δώσαμε.

       Αθανάσιος Καββαδάς

                Δημοτικός Σύμβουλος

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *