Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Ιουλίου 2024

Λευκάδα και Μεγανήσι “φιλοξενήθηκαν” στο Βέλγιο

Ταξιδιωτικό αφιέρωμα της Λευκάδας στο περιoδικό Vitaya του Βελγίου

Σε συνέχεια του δελτίου τύπου που δημοσιεύσαμε τον περασμένο Οκτώβριο σχετικά με τη φιλοξενία δημοσιογράφου από το Βέλγιο επανερχόμαστε με συνέπεια για το ταξιδιωτικό αφιέρωμα που ανακοινώσαμε ότι θα δημοσιευτεί την άνοιξη του 2014.

Το ταξιδιωτικό αφιέρωμα αφορά δισέλιδη παρουσίαση της Λευκάδας με ευμενή σχόλια στο περιοδικό Vitaya του Μαΐου και είναι  αποτέλεσμα της επίσκεψης που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο τον Απρίλιο του 2013 στο Βέλγιο για την παρουσίαση της Λευκάδας σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Βελγίου και τον tour operator Sunweb – Eliza was here. H φιλοξενία του δημοσιογράφου συνδιοργανώθηκε με το Eliza was here, την αμέριστη βοήθεια των τουριστικών επιχειρήσεων της Λευκάδας, τα στελέχη και τον υπεύθυνο τουρισμού του Επιμελητηρίου, κ. Γιάννη Μιχαηλίδη.

“Κλικ” στην εικόνα για μεγέθυνση

Το Vitaya είναι μηνιαίο γυναικείο περιοδικό στην κατηγορία life style με ποικίλη θεματολογία, όπως πολιτισμός, γαστρονομία, μόδα, ταξίδια κτλ. Διανέμεται στην φλαμανδόφωνη περιοχή του Βελγίου και το 2013 κατατάχτηκε 6ο σε αναγνωρισιμότητα και κυκλοφορία μεταξύ 18 μηνιαίων περιοδικών της χώρας αυτής.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας θα συνεχίσει να εφαρμόζει την στρατηγική αρχή ότι η αύξηση της αναγνωρισιμότητας και η θετική τουριστική εικόνα του νησιού μας αναδεικνύεται αποτελεσματικά και αξιόπιστα από διαμορφωτές γνώμης και όχι πολυδάπανες- αναποτελεσματικές καταχωρήσεις. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του περιοδικού το κόστος δισέλιδης διαφήμισης ανέρχεται σε 12.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ! Να σημειωθεί, επίσης, ότι τα ταξιδιωτικά άρθρα δημοσιογράφων κατατάσσονται στις υψηλότερες θέσεις αξιοπιστίας και αποτελούν διεθνώς μια από τις σημαντικότερες πηγές ενημέρωσης για μελλοντικά ταξίδια των αναγνωστών.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν και θα συμβάλουν στην προσπάθειά μας να  αναδεικνύουμε αποτελεσματικά και ανέξοδα την εικόνα που αρμόζει στο νησί μας.

 Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Σχετικά

Επίσκεψη ταξιδιωτικού δημοσιογράφου από το Βέλγιο

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights