Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2022

Νέα επιδοτούμενα προγράμματα ανέργων και εργαζομένων με ΙΚΑ

Το Επιμελητήριο Λευκάδας  σας ανακοινώνει την πρόθεσή του να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα για ανέργους αλλά και εργαζόμενους.
Για το λόγο αυτό το Επιμελητήριο καλεί:

•    Το μη απασχολούμενο εργατικό δυναμικό του Νομού να καταγραφούν με στόχο την κατάρτιση αλλά και την απασχόλησης τους σε επιχείρηση.

•    Εργαζόμενους απασχολούμενους με ΙΚΑ που εργάζονται σε επιχειρήσεις που απασχολούν 1 έως 25 εργαζόμενους, στο πλαίσιο του Προγράμματος του ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 1-25 έτους 2014.

Επισημαίνεται ότι αποφασίστηκε η προσπάθεια υλοποίησης των παραπάνω προγραμμάτων στα πλαίσια της  προσπάθειας που καταβάλλει ο φορέας για την καταπολέμηση της ανεργίας στον τόπο μας, αλλά και την εκμετάλλευση των επιδοτούμενων προγραμμάτων που κατά καιρούς προκηρύσσονται και τα οποία κατά κανόνα χάνονται.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν άμεσα στα γραφεία του φορέα (Γολέμη 5-7 2ος όροφος – πάνω από το Λιμεναρχείο Λευκάδας) προκειμένου να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, ώστε να έχουν πιθανότητες επιλογής, αφού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2645022686 (αρμόδια υπάλληλος Πανωραία Λάζαρη).

 

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Με διαδικασίες express η σύνταξη του φακέλου Πρότυπων Περιβαλλοντικών Δεσμεύσεων για το μικρό ιχθυοτροφείο στην Λευκάδα

Υπό τον κίνδυνο απένταξης του έργου Στην απευθείας ανάθεση  παροχής υπηρεσιών σύνταξης πρότυπων περιβαλλοντικών δεσμεύσεων για το έργο :”Ανάπτυξη και […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *