Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Οκτωβρίου 2021

Πολύ μεγάλη η συμμετοχή στην προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Παύλου Δάγλα στους Μεγανησιώτες των Αθηνών και των Πατρών

Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση-ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Μεγανησίου κ. Παύλου Δάγλα στους Μεγανησιώτες των Αθηνών, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ. Η ομιλία είχε προγραμματιστεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδυασμού για τις 6:00 το απόγευμα.

Ο κόσμος άρχισε να καταφθάνει και να συγκεντρώνεται έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου αρκετά νωρίτερα και σύμφωνα με τις πρώτες εκείνη την ώρα εκτιμήσεις υποψηφίων του συνδυασμού «Μεγανήσι …με Όραμα» η προσέλευση θα ήταν αρκετά μεγάλη. Πράγματι η αίθουσα ήταν κατάμεστη κι ενώ είχε αρχίσει η ομιλία του κ. Δάγλα, υπήρχε ακόμα κάποιος κόσμος στο τμήμα του διαδρόμου.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από την ομιλία.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

(Φωτ., βίντεο, ρεπορτάζ Απ. Γατής)

Μεγάλη η συμμετοχή και στη Πάτρα, όπου ο κ. Παύλος Δάγλας μίλησε επίσης στους εκεί Μεγανησιώτες ετεροδημότες. Το μαγαζί αποδείχθηκε μάλλον μικρό, αφού αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο χώρο.

   
   
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Τέλος στην ποινική δίωξη των αιρετών του Μεγανησίου για την μη ψήφιση των ανταποδοτικών τελών το 2015

Στο αρχείο  με απόφαση του εισαγγελέα Η προκαταρτική  εξέταση προκλήθηκε από έγγραφο του εκτελούντος χρέη Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *