Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
9 Μάι 2021

Απάντηση στον Υπ. Εσ. για τα χρέη των ΟΤΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ                                                                                                                               Αθήνα 27/04/2011

ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

ΕΛΛΑΔΑΣ

Υπόψη:

Συντακτών Τ.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή τα όσα ανέφερε ο Υπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννης Ραγκούσης, στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ακούγοντας τον κ. Ραγκούση, σε έναν ακόμα μονόλογό του, να απειλεί πως θα αποκαλύψει τα χρέη των Ο.Τ.Α., έχω να του πω επί του παρόντος:

Σας περιμένουμε κ. Ραγκούση, μαζί με τις αποκαλύψεις σας. Ελπίζω ότι, εκτός από τα χρέη των Δήμων, θα παρουσιάσετε και τις οφειλές του κράτους προς τους Δήμους, ώστε να δούμε και βεβαίως να πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός ποιοι χρωστάνε σε ποιους.

Την παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης σας, σ’ ότι αφορά το έλλειμμα, μετά και τις αποκαλύψεις της Eurostat, δεν θα επιτρέψουμε να τη φορτώσετε, κ. Υπουργέ, στις πλάτες των Δήμων και των πολιτών».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημ.:  Εδώ η σημερινή και σχετική ανάρτηση του Meganisi News που πρώτο από τα ιστολόγια μετέφερε τη σχετική είδηση.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πρόγραμμα “Νέα – Καινοτομική Επιχειρηματικότητα”

                                                                             EΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                        Λευκάδα, 20/7/2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΝΕΑ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»        Το Επιμελητήριο Λευκάδας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *