Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
14 Απρίλιος 2021

Ιστοσελίδα για τον περιβαλλοντικό πλούτο των Ιονίων Νήσων

Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο του έργου Βάση δεδομένων σχετικά με τον περιβαλλοντικό πλούτο των Ιονίων Νήσων για την ανάπτυξη του οικοτουρισμού, δημιούργησε την ιστοσελίδα http://ionianplants.gr/ για την ανάδειξη της χλωρίδας των νησιών του Νοτίου Ιονίου και για την ενημέρωση του κοινού.

Το έργο υλοποιήθηκε από καθηγητές και συνεργάτες του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Στην ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε στοιχεία για την Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα και κυρίως συστηματική κατάταξη και φωτογραφίες μερικών από τα φυτά της πλούσιας και ιδιαίτερης χλωρίδας τους.

Η ιστοσελίδα θα εμπλουτίζεται σταδιακά και με νέες φωτογραφίες και στοιχεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εκπαιδευτικούς και φοιτητές που αναζητούν στοιχεία για τη χλωρίδα των νησιών του Νοτίου Ιονίου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

«Η δολοφονία του Π. Φύσσα και η ακροδεξιά φασιστική εκτροπή της Χρυσής Αυγής» στο έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                             Κέρκυρα    25  Σεπτεμβρίου  2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                         Α.Π.οικ. 53397/20458 ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Ταχ. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *