Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Ιουνίου 2023

Αποστρατεύεται ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της ΠΙΝ κ. Χρήστος Κονταρίδης

Οι κρίσεις  στρατηγών στην Ελληνική αστυνομία έφεραν 14 αποστρατεύσεις υποστρατήγων, μεταξύ αυτών και του Γενικού Περιφερειακού Διευθυντή της ΠΙΝ, κ.  Χρήστου Κονταρίδη.

Ο Χρήστος Κονταρίδης γεννήθηκε το 1964 στην Αλεξανδρούπολη και κατάγεται από τη νήσο Λήμνο. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με άριστα του ιδίου τμήματος και υποψήφιος διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στην Νεότερη Ιστορία. Είναι, επίσης, αριστούχος απόφοιτος της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας (ΣΕΑ) καθώς και της Σχολής Εθνικής Αμύνης (ΣΕΘΑ) του ΓΕΕΘΑ. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικoύ. Είχε  υπηρετήσει σε διάφορες μάχιμες υπηρεσίες του Σώματος και έχει να παρουσιάσει  και συγγραφική δραστηριότητα με τελευταία μέσα στο 2012 με τίτλο:

Ο οθωμανικός στρατός 1299-1922

Ο κ. Κονταρίδης είχε επισκεφθεί και το Μεγανήσι κι είχε εισηγηθεί θετικά υπερ της δημιουργίας Αστυνομικού Τμήματος στο νησί μας. Του ευχόμαστε καλή πολιτική σταδιοδρομία πλέον.

Σχετικά

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights