Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Σεπτεμβρίου 2023

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Λευκάδας και το πρόγραμμα περιοδειών (ανακοινοποίηση στο ορθό)

Δελτίο τύπου για την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Λαικής Συσπείρωσης, στο Δήμο και την Περιφέρεια

Με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη Λαϊκή Εξουσία», πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση μέρους των ψηφοδελτίων της Λαικής Συσπείρωσης, στο Δήμο και την Περιφέρεια.

Τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, που διεκδικεί την ψήφο των εργατοϋπαλλήλων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων αγροτών και ΕΒΕ, των επιστημόνων, των νέων και των γυναικών, αποτελούνται από πρωτοπόρους κομμουνιστές και ευρύτερους συνδικαλιστές αγωνιστές, από την εργατική τάξη, την μικρομεσαία αγροτιά, τους μικρούς ΕΒΕ, επιστήμονες, νέους-νέες και γυναίκες, που προέρχονται από τα λαϊκά στρώματα, που δίνουν καθημερινά τον αγώνα για την υπεράσπιση των εργατικών – λαϊκών δικαιωμάτων, για να ανοίξει ο δρόμος για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, για μια ανάπτυξη προς όφελος του εργαζόμενου λαού.

Όσο περισσότερο ενισχυθεί η Λαϊκή Συσπείρωση στο νέο Περιφερειακό και Δημοτικό Συμβούλιο, όσο πιο ισχυρό αναδειχτεί το ΚΚΕ, τόσο θα ενισχυθεί και μια μαχητική εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση για να οργανώνει την πάλη, για να συγκεντρώνει δυνάμεις που θα συγκρούονται με την πολιτική που μας τσακίζει τη ζωή.

Καλούμε λοιπόν τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους φτωχούς αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες, τους νέους και τις νέες, να δώσουνε τη μάχη στο πλευρό του κόμματος και του ψηφοδελτίου, να έχουν τη δική τους συμβολή ώστε όλο και περισσότερα τμήματα του εργαζόμενου λαού με ευθύνη, με ταξικά πολιτικά κριτήρια, με τα μάτια στραμμένα στην επόμενη μέρα, να πάνε στην κάλπη αξιολογώντας την πείρα τους από τη συμμετοχή της χώρας στην ΕΕ, από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Να μην παγιδευτούν σε νέες αυταπάτες. Να βγει από τη μάχη το ΚΚΕ ισχυρό παντού, στην ευρωβουλή, στην περιφέρεια, στους Δήμους.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights