Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
4 Ιουνίου 2023

Let’s do it 2014: Ο Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Οικιστών Ράχης …επί τω έργω

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΡΑΧΗΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ»

Τα μέλη του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Οικιστών Ράχης «Ο Άγιος Διονύσιος» την Κυριακή 6 Απριλίου και ώρα 10.30π.μ έως και τις 13:00 μ.μ για τρίτη συνεχή χρονιά είπαν δυνατά LET’S DO IT καθαρίζοντας  τον πιο τουριστικό δρόμο της περιοχής μας, το δρόμο που οδηγεί στους Καταρράκτες,  στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουισμού για το περιβάλλον και δίνοντας ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Το ζητούμενο από αυτές τις πρωτοβουλίες δεν είναι σε καμιά περίπτωση να υποκαταστήσουμε το Δήμο στις βασικές του υποχρεώσεις. Στόχος είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους δημότες και κυρίως τα μικρά παιδιά στην πρόληψη και στην προστασία από την ρύπανση του χώρου μέσα στον οποίο ζούμε και κινούμαστε. Έτσι θα προκύπτει λιγότερος φόρτος δουλειάς για τις υπηρεσίες του δήμου, μικρότερο κόστος για τους δημότες και σίγουρα ο εθελοντισμός θα βρει έκφραση σε άλλες πιο ουσιαστικές πλευρές της ζωής μας.

Eυχαριστούμε θερμά τον κ. Αριστομένη Γαζή, ιδιοκτήτη της καντίνας στους Καταρράκτες, για το κέρασμα που πρόσφερε σε όλους τους συμμετέχοντες στον καθαρισμό της περιοχής μας.

[wzslider height=”400″]

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Επερώτηση Γ. Καλούδη για το κόστος των κάθε είδους μετακινήσεων και αμοιβών

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ.1  του Κανονισμού Λειτουργίας του Π.Σ.Ι.Ν.                                                              Προς 1) Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σπυρίδωνα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights