Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Σεπτεμβρίου 2022

Aθώος ο Γιάννης Θερμός, ιδιοκτήτης της έντυπης εφημερίδας «Τα καλά Νέα της Λευκάδας», για τη κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος του δημάρχου Μεγανησίου κ. Στάθη Ζαβιτσάνου

Πανηγυρικά αθώος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λευκάδας ανακηρύχθηκε ο  δημοσιογράφος  Γιάννης Θερμός σχετικά με την κατηγορία  της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του δημάρχου Μεγανησίου, κ. Ευστ. Ζαβιτσάνου, για δημοσιεύματα που αφορούσαν τον δεύτερο και  την μαρίνα στο Βαθύ.

Αυτά ως προς το ποινικό μέρος της υπόθεσης, γιατί ως προς το αστικό, πρωτοδίκως και πριν περίπου ένα χρόνο, έχει επιδικαστεί ποσό αποζημίωσης σε βάρος της εφημερίδας. Εναντίον της πρωτόδικης  απόφασης της αγωγής έχει ασκηθεί έφεση από τον εναγόμενο που αναμένεται να οριστεί η δικάσιμός της.

Πάντως θεωρείται πλέον βέβαιο ότι η απόφαση του ποινικού δικαστηρίου θα λειτουργήσει καταλυτικά στην τελική έκβαση της υπόθεσης  στο Εφετείο.

6 Shares

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

    1. Όταν κάποιος “αμφισβητεί” κάποιο δημοσίευμα, είθισται ν΄αναφέρει την ορθή, κατά την γνώμη του, διατύπωση. Διαφορετικά κινδυνεύει να χαρακτηριστεί “συκοφάντης” και να μην ληφθεί σοβαρά η παρέμβασή του (μέσω σχολίου), για το σχηματισμό καλύτερης άποψης από τους αναγνώστες.
      Επειδή, λοιπόν, όντως δεν είμαστε νομικοί, το βήμα όλο δικό σας, μιας που μπαινοβγαίνετε και στα μέλαθρα της δικαιοσύνης…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.