Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Σεπτεμβρίου 2021

Nέο Δ.Σ. στην Leader Aναπτυξιακή Λευκάδας. Πρόεδρος ο Γεράσιμος Λιβιτσάνος

Νέος πρόεδρος στην Leader  Αναπτυξιακή Λευκάδας ο πρώην Πρόεδρος του ΤΑΟΛ Λευκάδας  κ. Γεράσιμος  Λιβιτσάνος σε εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα. Αντιπρόεδρος ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δημοσθένης Σκληρός και Γραμματέας ο κ. Διονύσιoς Γαζής.

Μέλη εκλέχθηκαν η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μαίρη Καββαδά και ο πρώην Πρόεδρος κ. Αντώνης Δουβίτσας, ο Πρόεδρος του ΟΓΑ κ. Ξενοφώντας Βεργίνης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ζωή Σκιάδά και ο Αντιδήμαρχος  Λευκάδας κ. Ρόκκος   Στυλιανός.

Το νέο προεδρείο δήλωσε πανέτοιμο να “σηκώσει μανίκια” για ν΄αναπληρώσει όλο τον χαμένο χρόνο και τις καθυστερήσεις που έβαλαν σε κίνδυνο αρκετά χρήματα που θα μπορούσαν να δώσουν αναπτυξιακή ανάσα σε επιχειρηματίες της Λευκάδας σ΄αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Μάλιστα στην “παρθενική”  τους   εμφάνιση,  με αφορμή την σύστασή τους,  δήλωσαν αισιόδοξοι  ότι δεν θα χαθεί ούτε ένα ευρώ από το πρόγραμμα για τη Λευκάδα.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Επίσκεψη ρουμάνων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στη Λευκάδα στα πλαίσια της έναρξης νέας αεροπορικής σύνδεσης από τον Ιούνιο 2013

To Eπιμελητήριο Λευκάδας στα πλαίσια της στρατηγικής που αφορά τη στόχευση νέων συνεργασιών και αεροπορικών συνδέσεων ενημερώνει ότι τη προηγούμενη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *