Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουνίου 2024

Δήλωση στήριξης στον Άκη Κατωπόδη από εκατοντάδες Βυρωνιώτες

“Βυρωνιώτες όπου με το έργο τους ή την ιδιότητας τους έχουν αφήσει το στίγμα τους στην πόλη μας υπογράφουν την ακόλουθη “δήλωση υποστήριξης” στην Δημοτική Πρωτοβουλία «Στάση Βύρωνα» και τον επικεφαλής της Άκη Κατωπόδη.

Οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014, είναι οι πλέον κρίσιμες της μεταπολιτευτικής περιόδου. Κρίσιμες για την επιβίωση των τοπικών κοινωνιών, που διαλύονται από οξύτατα κοινωνικά προβλήματα και συνθλίβονται μέσα στις διαρκώς διογκούμενες ανισότητες. Κρίσιμες για το μέλλον του ίδιου του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης, που υφίσταται τις συνέπειες της μνημονιακής πολιτικών.

Ποτέ δεν ήταν πιο σημαντική η οικοδόμηση της κοινωνικής αλληλεγγύης, την οποία καλούνται να υπηρετήσουν μαχόμενες και διεκδικητικές οι δημοτικές αρχές. Ποτέ η λαϊκή συμμετοχή δεν ήταν τόσο επιτακτικά αναγκαία, όσο σήμερα. Ποτέ η αγωνιστικότητα, η ανιδιοτέλεια, η διαφάνεια και η αξιοκρατία δεν ήταν τόσο ζωτικής σημασίας κριτήρια όσο σήμερα, για την επιλογή και στήριξη μιας νέας δημοτικής Αρχής.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ήρθε η ώρα μιας ριζοσπαστικής αλλαγής στο Δήμο μας, με τα παραπάνω κριτήρια.   Γι’ αυτό, υποστηρίζουμε για τη θέση του Δημάρχου Βύρωνα, την υποψηφιότητα του λαμπρού εκπαιδευτικού και κοινωνικού αγωνιστή   Άκη Κατωπόδη,  με την ακλόνητη πεποίθηση ότι διαθέτει και τις ικανότητες και το καινοτόμο πνεύμα αλλά και την αγωνιστική εμπειρία, να αντιμετωπίσει τα σοβαρότατα προβλήματα της πόλης μας  και να αντεπεξέλθει στις δύσκολες προκλήσεις της εποχής που διανύουμε.”

Συνέχεια

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ψήφισμα διαμαρτυρίας και προσφυγή κατά των αποφάσεων του Λιμεναρχείου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγανησίου

To θέμα τέθηκε σε προ ημερησίας συζήτηση στο τελευταίο ΔΣ Την ανάθεση σε δικηγόρο αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγανησίου […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights