Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
2 Δεκεμβρίου 2020

“Φοροκόσκινο” για 10.000 επαγγελµατίες

Στο στόχο των εφοριακών 10.000 φυσικά πρόσωπα που θεωρούνται ύποπτα φοροδιαφυγής. Στόχος της κυβέρνησης η είσπραξη 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ μέχρι το 2015

Μία λίστα με 10.000 φυσικά πρόσωπα που θεωρούνται ύποπτοι φοροδιαφυγής, μεταξύ των οποίων γιατροί, δικηγόροι, τραγουδιστές, θα έχουν στα χέρια τους ειδικές ομάδες ελεγκτών, με το υπουργείο Οικονομικών να έχει στόχο την είσπραξη ενός δισεκατομμυρίου ευρώ μέχρι το τέλος του έτους.

Από την ερχόμενη Δευτέρα πρόκειται να ξεκινήσουν οι έλεγχοι από ένα δείγμα 1.700 ατόμων, με τα φυσικά πρόσωπα που ανήκουν στις ομάδες “υψηλού κινδύνου” να πρέπει κατά τη διάρκεια των ελέγχων να δικαιολογήσουν ότι το ύψος των περιουσιακών τους στοιχείων καλύπτεται από τα εισοδήματα που έχουν δηλώσει στην Εφορία. Συνέχεια (news247.gr)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Fritz Breuss, καθηγητής Διεθνούς Οικονομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης: “Στην Ελλάδα διεξάγεται ένα οικονομικό και πολιτικό πείραμα”

«Η Ελλάδα είναι πλέον ένα οικονομικό και πολιτικό πειραματόζωο στο εργαστήρι του ευρώ και αν επιτύχει το πείραμα, τότε η […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *